fredag den 25. maj 2012
Chokoladekage
Her er opskriften på lynkagen fra i går.
175 g mel
250 g sukker
45 g kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk vanille
150 g smør
2 æg
1/2 dl mælk
1/2 dl appelsinjuice
Fyld alle ingredienserne i en skål og rør med håndmixer i 2-3 minutter.
Fordel dejen i et smurt fad (ca. 25 cm i diameter).
Drys evt. med hakkede nødder eller mandler, som jeg har gjort.
Tilsæt gerne 100 g grofthakket god, mørk chokolade.
Sættes i en kold ovn og bages i 35 minutter. Sluk og bag videre ved eftervarme i 10 minutter.
Smager også fantastisk med god vanilleis og friske jordbær.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Smækker-lækker :)
SvarSletNemlig;)
SletHvor mange grader skal den ha..?
SvarSletOrv ja det har jeg da glemt;) Den skal bages ved 170 grader:)
Slet