Jeg laver ofte vores egen frugtyoghurt uden sukker, da begge min piger elsker 'lyserød' yoghurt. Koger frugt fra frost - jordbær, hindbær, blåbær, rabarber og lignende. Så har vi et glas stående til et par dage, som vi blander lige når vi skal spise det. Det fungerer rigtig godt både til morgenmad og mellemmåltid. Pigerne er vilde med, at de selv tryller yoghurten lyserød, når de rører rundt. Generelt er jeg ikke specielt sukkerforskrækket, men jeg synes dog, at der er for meget sukker tilsat i de frugtyoghurter man kan købe i butikkerne.
Høosten er lavet af mælk fra køer, som ikke får ensilage om vinteren, men derimod tørret græs og urter vinteren igennem og selvfølgelig kommer på græs om sommeren. Det kan man tydeligt smage og dufte, når man åbner Naturmælks Høost. Den har en flot farve og smager nøddeagtigt. Den har gjort sig godt både på morgenbordet og frokostbordet hjemme hos os. Vil sikkert også egne sig til en tapasaften.
Tak til lahme.dk