fredag den 10. maj 2013

pulled pork

Vi måtte bare prøve det!
Det smagte virkelig godt og vi skal helt sikkert prøve lave det igen. På en fridag som i går, var der tid til langtidsstegning. Jeg brugte opskriften fra alt for damerne på selve nakkefileten - dog udskiftede jeg BageSød med rørsukker i marinaden. Lavede coleslaw med spidskål og serverede det i en klassisk burgerbolle med lidt salat, tomat og agurk.

4 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare lækkert ud, Mille! - Det er liiige så mundvandet løber. Jeg må virkelig snart få lavet det, for det smager jo fantastisk!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Det ser så lækkert ud! Og jeg har endnu ikke prøvet at lave det, så det må snart være :-) God weekend!

    SvarSlet
  3. Mmm det er SÅ godt! Det står på menuen herhjemme i morgen, og den højgravide her glæder sig pænt meget ;)

    SvarSlet
  4. Arhmen det fik vi også i går.... Det er simpelthen bare mums. De havde en hel bunke af marinerede nakkekamme sidst jeg var i kvickly, så det var dejlig let!
    Man kan blive helt afhængig af det!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...