onsdag den 13. marts 2013

madder

Jeg har ved flere lejligheder skrevet om madder på min blog. Jeg kan rigtig godt lide madder - helst højt belagt og med masser af lækkerier. Jeg har en god veninde som deler denne kærlighed for madder med mig og vi går gerne ud og får smørrebrød, når vi mødes over en frokost. Vi er særligt begejstrede for Aamanns på Øster Farimagsgade - det er virkelig smørrebrøds himlen! Men de hjemmelavede er nu også ret gode og jeg elsker, at prøve nye varianter som fx den øverste på et godt stykke rugbrød med persillepesto, smilende æg, æblebåde, mayo, salt og peber.

Kan du også lide madder? Måske du vil dele en rigtig god én af slagsen?


7 kommentarer:

  1. mums det ser godt ud :) Rart med lidt inspiration.

    SvarSlet
  2. Hihi altså.. Det ser nu også ret så lækkert ud!!

    SvarSlet
  3. Mmmm, jeg bliver helt sulten! Det ser da bare for lækkert ud!

    SvarSlet
  4. Lækkert! Jeg elsker også madder :D
    Især roastbeefmed rå løg, peberod og asier, laks med avocado og hytteost, fiskefilet med æg og rejer og bønnepostej med æble! Yumyum.

    - Anne

    SvarSlet
  5. Åååååh, madder er noget af det bedste!! Bliver helt sulten :D

    SvarSlet
  6. Er faktisk også ret vild med højt belagte madder : ) Skal nok dele en dag.

    SvarSlet
  7. Hvor fint med alle de madder. Jeg har for nogle år tilbage stået i 2 måneder og smurt madder i læssevis som frivillig på "Oasen", et værested for skæve eksistenser. Elskede det! SÅ sjovt at gi' den gas med fyld - og spise nogle af dem bagefter selvfølgelig.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...