søndag den 7. august 2011

Peach melba



Peach melba crumble med vanilie-skyr.
Himmelsk sommerdessert.

Friske hindbær
Modne ferskner
Havregryn
Hvedemel
Rørsukker
Blødt smør

30 min ved 200 grader.

Skyr
Korn fra en vaniliestang
Lidt puddersukker.

Heldigt solen kom frem efter regnvejret...


5 kommentarer:

  1. Om nom nom .. Hvor ser det dog lækkert ud!

    (www.stubba.dk/blog)

    SvarSlet
  2. Sådan en rigtig sommer-crumble smager bare HELT fantastisk. Lækre billeder også.

    ...

    Damn, nu blev jeg sulten...

    :-)

    SvarSlet
  3. Den ligner en der skal prøves af,
    oppe i sommerhuset i næste weekend ;)

    SvarSlet
  4. Camilla - det var det også;)

    Stubba - tak;)

    Øglemor - godt jeg kan bidrage til lækkersult i blogland;)

    Moster Pips - Du kan godt begynde, at glæde dig så;) Det var så mums mums;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...