mandag den 28. marts 2011

P for Poznań


Udsigten fra mosters hus på kæmpe terrasse med dejlig morgensol.

Baby Claras ride for the week.

Søde lille sovetryne i det røde lyn.

 
Torvet i Poznan
Der har været stille på bloggen...
De sidste 8 dage har jeg været på ferie med min lille familie. Vi har besøgt min søster, som bor i Poznan med sin familie. Ungerne på 5 og 2x 3 år har bare leget og råhygget sig! Det har været helt fantastisk.
Mandag formiddag fløj vi afsted med alle vores pakkenelliker (slap af man har meget med, når man har en 3-årig og en 6 mdr gammel baby med). Efter 45 min i luften, så er man i Poznan. Byen er større end man tror og der er mange fine steder.
Min søster og jeg var en hel dag afsted UDEN børn. Kl. 9 stod den på en times pilates og bagefter var det tid til forkælelse. Først fik vi 45 minutters massage på ryg, nakke, ben og fødder. Efterfulgt af 75 minutters ansigtsbehandling. Wow det var skønt. Det hele foregik på meget fancy 4 stjernet hotel lige midt i byen.
Ungerne var også på skovtur med fædrene (altså lige undtagen baby Clara), hvor stormkøkkenet varmede boller i karry og de lavede snobrød på bål. De duftede så dejligt af både frisk luft og bål da de kom hjem.

Vi har hygget os så meget og det var ret svært, at en hel uge allerede var gået og at vi skulle hjem i dag.

Orv ja og så har Emma smidt bleen totalt i mosters hus!!! Yeah hun er så sej og har klaret rejsen hjem i dag uden ble på. Ihh hvor bliver de altså bare store så hurtigt.

3 kommentarer:

 1. Sikke en tur og NØJ en gang forkælelse I fik jer der. fine fine huse.

  SvarSlet
 2. Det ser bare godt og hyggeligt ud. Lækre unger, som sædvanlig :) Dejligt med ferie!!

  Og tillykke til Emma med at have smidt bleen!

  Kh

  SvarSlet
 3. Vibeke - det var vidst på tide til lidt mor-forkælelse...

  Anne - tak du søde!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...