torsdag den 10. marts 2011

Min vielsesring er stjålet


Jeg har grædt lidt i dag:(
Min smukke vielsesring (som ligner den på fotoet bare med sten i) er blevet stjålet!!!!

For en måned siden fik jeg en sten mere til min ring af min skønne mand og derfor var den hos guldsmeden for at få sat den i. Guldsmeden havde travlt, fordi den ene af dem havde brækket armen, så vi kunne først hente den i dag - 1 måned efter vi afleverede den. Men for et par dage siden havde de indbrud og næsten alt blev stjålet inkl. min vielsesring!!!

Jeg er bare så ked af det. Over at den er væk og at nogen kan finde på, at stjæle noget som betyder så meget. Den kan laves igen på ny, men da den i sin udformning er rustik vil den aldrig ligne 100%:(

Men endnu et øv er, at guldsmeden ikke har forsikring som dækker?!? Hvilket så åbenbart gælder mange guldsmede. De kan ikke få nogle forsikringsselskaber til at ville forsikre dem!
Så vi skal til egen forsikringselskab og det betyder jo så goddag selvrisiko! Synes altså det er strengt, når man har afleveret en værdi i en andens varetægt og så bliver det stjålet. Burde det ikke være dem som bøder for det?

Øv jeg har savnet den så meget i den måned den har været væk og nu får jeg den aldrig igen:(

Men det er jo heldigvis bare en ting og jeg kan få en ny - det er bare ikke helt det samme.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Åh nej hvor er det forfærdenligt. Kan godt forstå du er ked af det, jeg havde tudet stort over det. Det er sgu også for meget, både at de tager en vielsesring og at I ikke kan få den dækket. Man forventer jo at de passer på den og ellers at det dækkes. Har du snakket med jeres forsikringsselskab, måske de dækker det.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 2. Helt enig med Vibeke. Hvor er det dog bare forfærdeligt, og puha hvor jeg føler med dig... :( Ej øv, altså...

  SvarSlet
 3. Hej Mille
  Kiggede lige forbi efter dit indlæg på min blog, og måtte lige kommentere på denne.

  Hvis guldsmeden ikke er forsikret, skal han jo betale ud af egen lomme, og kan han ikke det, skal fogeden inddrage og pansætte hans ejendele, så han kan betale sin gæld. Snak med jeres forsikringsselskab om det, for de vil sikkert gerne hjælpe med den praktiske info omkring sådan noget, hvis det betyder, at de kan slippe for at skulle betale :D
  Det er aldrig til din ulempe, at en person ikke er forsikret, men til personens egen ulempe. Du er først på røven, hvis han ikke ejer en rød øre og dermed ikke kan tvinges til at betale erstatning til dig.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Hold nu op for en træls situation! Synes jeg har hørt om en lignende situation før, måske det var i Mads og Monopolet?
  Om ikke andet så er det klart at du/i er mega kede af det, det bliver jo aldrig den samme ring :o( Håber i finder en måde at få det dækket!

  SvarSlet
 5. Hej Julia,
  Velkommen til min blog=)
  Ja, det var en kedelig situation pludselig at havne i:/ Og nej ringen bliver aldrig helt den sammen, fordi det kan ikke lade sig gøre. Men det bliver spændende hvordan den så bliver og jeg skal nok blive glad for en anden ring.
  Vores egen forsikring dækker - det burde alles gøre i sådan en sag, da ejendelen er min.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...