onsdag den 9. marts 2011

Onsdag = fridag
Altså jeg har jo sådan set fridag hver dag (og det selvom jeg ikke synes jeg sidder meget ned og slapper den;))
Men når onsdag = fridag, så betyder det for Emma. For 5 fulde børnehave dage er bare for meget. Hun har sådan set aldrig været i vuggestue alle ugens 5 dage, da det aldrig har været nødvendigt med studerende mor og far med skiftende arbejdstider.
Det passer godt ind i Emmas rytme med 2 dage i børnehave, fridag og 2 dage i børnehave og weekend.
Det er rigtig hyggeligt at have hende hjemme, men der er også lidt rigeligt at se til;) Clara blev vaccineret i går og det medførte høj feber og en enkelt gang opkast i de sene aftentimer:/ Så dagen er brugt på masser af vasketøj = bræktøj. Planen gik ellers på tur i zoo, men det blev godt nok lige annulleret ovenpå den manglende nattesøvn og alt vasketøjet. Godt jeg ikke nåede at indvie Emma i den plan.

#1 Vi har sat nye bøger i tallerkenrækken. Det er hyggeligt med lidt nyt at kigge på. Emma og jeg er gået i gang med at læse Pippi Langstrømpe. Hun er enormt god til at holde koncentrationen.

#2 Fuglehuset har fået ny plads på væggen.

#3 Børnebøgers farvevælde - fantastisk.

#4 Emma og jeg har bygget nyt hus til Duplo familien. Det er noget legetøj, hvor vi kan lege med det samme alle 3, da Clara synes det er flot og roder vildt i kassen! Den der tagterrasse kunne vi da godt ønske os=) (og haven og pladsen;))

Vi har også sovet middagslur og pigerne putter stadig. Håber virkelig at vi altid kan have sådan en onsdag = fridag. I dag har vi bare trukket stikket ud og lavet lige hvad vi har haft lyst til.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig dag (minus bræk-tøj). Og jeg kan se, at Øglen og Emma har det samme Duplo-hus. Det er simpelthen så hyggeligt at lege med. I har dog indrettet jer noget federe end vi har, kan jeg se; måske jeg skal hjem og flytte om hos Familien Duplo ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt for jer at I har mulighed for en hyggedag sammen hver uge. Det vil jeg ønske kan lade sig gøre hos os når jeg skal arbejde igen.

  SvarSlet
 3. Øglemor - ja det er jo nok lidt af et typehues på mange børneværelser og det er rigtig skønt at lege med!!! I må i gang med at udvikle Jeres evner indenfor arkitektur og indretning;) Det er faktisk ret fedt så mange måder man kan bygge det på - især hvis man snyder lidt som os og bruger noget fra zoologisk have duplo;)

  Vibeke - ja, jeg håber også, at vi altid kan have en ugentlig fridag, når min barsel slutter - men det skulle vel nok være muligt som studerende;) Det er i hvert fald guld værd. Jeres barsels ferie må også være helt fantastisk!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...