mandag den 10. oktober 2011

mandage morgener
....plejer at være ret kedelige, men i dag var vi tidligt oppe og så fandt jeg en pakke pandekager fra Løgismose i køleskabet, som lige blev lunet og nydt med oldemors hjemmelavede hindbærsyltetøj. Helt politisk ukorrekt er jeg dog ikke, da både børn og mor fyldte maven med müsligrød før pandekager;)

I går fandt jeg en poncho bagerst i skabet og så tænkte jeg at neongarnet lige kunne give den nyt liv. Så nu har den fået en koral neon kant forneden og bedst som jeg troede, at jeg skulle have den på i dag, ja så regner det. Så der må komme et billede af den in action senere.

I går fik jeg lige tid til en chai latte, hækletøj og snik-snak med hende her. Jeg havde en ret stor rest af noget super lækkert alpaca og mulberry silk, som jeg blev meget inspireret af hende her til at lave et pandebånd af. Glæder mig til det bliver færdigt, for det er godt nok hurtigt blevet koldt...

God mandag...

5 kommentarer:

 1. Skøn mandag morgen, og skøn neon kant :)
  Forsat rigtig god mandag!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fedt ud med poncho. Glæder mig til billede af dig i :)
  God læselyst, håber du bliver produktiv, og så håber jeg også du kommer forbi efter huen, kan slet ikke vente med at se den på!!
  Kh

  SvarSlet
 3. Michelle - tak og rigtig meget i lige måde;)

  Anne - tak søde du;) det skal lige blive tørvejr før det er ponchovejr!
  Glæder mig til vi ses lidt senere...

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud. Det er SÅ vigtigt med hygge i hverdagen. Din neon kant er bare så fin. Super god ide!

  Kh Pernille

  SvarSlet
 5. Pernille - tak for de søde ord og ja det skal da ikke være ugedagen der bestemmer om vi har lyst til pandekager og morgenhygge, vel?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...