mandag den 24. oktober 2011

færdig

Den bedste følelse i kroppen - endnu en eksamen er overstået - den første efter 14 måneders barsel. Så gør det jo heller ikke noget, at det er gået godt!

Jeg er rigtig glad, stolt og meget træt. Det er lidt af en tilvænningsproces, at komme tilbage som studerende mor til 2 små børn. Som bonus i pakken har yngstebarnet stadig ingen vuggestueplads, hvilket hun heller ikke får før til februar - 16,5 måned gammel! Den er helt gal i KBH.

Hvor er jeg taknemmlig for, at vi har sådan en hjælpsom familie, som træder til når vi har brug for dem.  

Jeg har vidst fortjent en aften i sofaen...med strikketøjet og en kop varm chai.

10 kommentarer:

 1. Sådan søde Mille. Stort tillykke :) Hvor er jeg glad på dine vegne!!

  Kh

  SvarSlet
 2. Tillykke med din eksamen, dejligt den er veloverstået. Hvor må det være frustrerende at det er så svært at få en vuggestueplads, dejligt I har familie som kan hjælpe jer.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Hatten af for dig, det er godt gået:)
  Der er bare nogle ting, der ikke ændre sig her på Østerbro.
  Håber at se dig d. 12.11 til klippe klister.

  SvarSlet
 4. Anne - takker;) jeg er også bare så glad!

  Gitte - det er så frustrerende, men rigtig flot at alle træder til.

  Moster Pips - tak;) ja, der er vidst altid lidt af en baby-prop her på Østerbro;) Send mig lige en mail på millefryd@gmail.com om blogtræf.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke. Hvor dejligt for dig, at det gik godt! Surt med vuggestuepladsen, men skønt I har sådan en hjælpsom familie!

  SvarSlet
 6. Tillykke:) Shit det er jo crazy ikke at kunne få passet sit barn! Hvad gør folk der ikke har nogen der kan hjælpe? Får man tilskud til selv at passe så? Er lidt nysgerrig... Næh, kom i til Århus. Her er masser af plads;)

  SvarSlet
 7. Tillykke! Håber du har haft dig en velfortjent afslapningsaften! Dejligt med hjælpsom familie, det er helt vildt så lang tid det tager med pladser i kbh! Vi har været så gode til at time børnene, så det passer med at vores yngste kan overtage den ældstes plads i dagplejen når han starter i børnehave til sommer! MEGET heldigt..!
  Men vildt at i først får plads til februar! OMG!

  SvarSlet
 8. Tillykke med dit fine resultat.
  Mht. vuggestueplads:nu er chancen der jo til at flytte til et andet område ... :)

  SvarSlet
 9. Tillykke med den veloverståede eksamen.

  Det er sgu da vildt at vente så længe på en vuggestue plads. Min bror og fam. var omkring en privat dagplejer som gik hjemme med sin dreng (de var bare to børn) indtil de fik vuggestue plads. Mon det kunne være en løsning for jer?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...