søndag den 16. oktober 2011

...

Hvis man ikke lige vidste det, så skulle man ikke lige tro, at jeg har en eksamensopgave hængende over hovedet...fordi jeg har været alene hele weekenden med pigerne og så er det i hvert fald ikke opgave jeg får skrevet...

Men til gengæld har vi haft skønt besøg af søde mennesker, været på legepladsen og gjort alt det som der hører til en "normal" weekend til. I dag har vi tilmed sovet kollektiv middagslur alle 3 og det er godt nok længe siden sidst, men det var helt fantastisk at få et lille hvil (selvom det jo var meningen at jeg skulle skrive opgave imens...så blev øjnene så trætte).

Her i eftermiddag har Emma og jeg bagt rigtig mange pandekager - som Clara rigtig godt kunne li';) Indimellem har jeg haft lidt tid med hæklenålen, som skal ende med at blive "håndtag" til nogle store kopper vi har, som bliver så varme at holde på, når der er varme drikke i. Den første er lige straks færdig og det ser ud til, at den hjemmelavede opskrift holder!

Søndag aften står på eksamensopgave, hvilket er ret så øv=(

5 kommentarer:

 1. Jubiiii. Pandekagedag. Bedsteste dag. Det er jeg i hvertfald ret sikker på at 3 små piger og to store synes..:-)
  Kh V

  SvarSlet
 2. Åh de ser lækre ud de pandekager:-) Og sikke et sødt forklædebillede:-)

  SvarSlet
 3. Middagslur med ungerne... Det er altid det bedste ved weekenden for mig! (og så bliver sådan en weekend ikke dårligere af pandekager)
  :-)

  SvarSlet
 4. Uhl, pandekager. Det lyder altså som en hyggelig weekend selvom opgaven ikke skriver sig selv... Og så holder kollektiv middagslur altså max!

  SvarSlet
 5. Vibeke - præcis bedsteste dag;)

  Fru Schou - tak, hun insisterede på at få forklædet på - selvom det er str. voksen mand;) godt man kan folde og bukke, så det passer en 3-årig;)

  Malene - Nemlig...middagslur er det aller bedste og jeg tror også, at vinterens kulde og mørke vil lægge op til lidt flere lure i weekenderne...og nej pandekager gør vidst kun alt lidt bedre;)

  Maiken - Kollektiv middagslur er så fantastisk og hårdt savnet her på matriklen:/ når man er 3 år mener man i hvert fald ikke altid at man skal middagslure den;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...