søndag den 17. juli 2011

Oplevelse

Ude godt, men hjemme er nu bedst.
Vi snupper lige en weekend hjemme efter 14 dage på farten. Jeg skulle jo til en koncert i fredags med nogle af de gode gamle;)
Vi har været i sommerhus ved Vesterhavet og i Djurs Sommerland. Det er altså lidt fedt sådan, at komme helt tæt på naturen, som man gør i et sommerhus. Emma er så sej, så hun har badet i vesterhavet! Det er noget vildt vand og så er det bare hammer koldt;)
Købte kæmpe rødspætter på havnen for ingen penge og 2 kg krabbekløer...mums mums vi smovsede bare løs. Jordbær og ærter fra den lokale gårdbutik. Jeg marinerede jordbærerne med hyldeblomst, kornene fra en vaniliestang og hakket mynthe - det smagte himmelsk sammen med stakken af Rasmus Klump pandekager, som kun blev endnu bedre af, at de blev lavet på udekøkkenet.
Vi har aldrig været i Djurs Sommerland, men det var et rigtig godt og meget børnevenligt sted. Vi lavede kæmpe store sæbebobler, sejlede i forlystelser med en god lille ven og Clara blev spist af en piratfisk;)

3 kommentarer:

 1. Åhhh de lækreste billeder da!!! Puha hvor ser det bare godt ud og shhh hvor man så bare kan glæde sig til at få en familie ;)
  Og man kommer jo helt til at savne de to bøller der, lækre lækre!!

  KH

  SvarSlet
 2. Billedet af Clara og fisken er bare for sejt! Hun ser da ud til at tage det ret cool ;)...

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder:-)
  Jeg har givet dig en award på min blog!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...