søndag den 31. juli 2011

Kreakriller
I mandags var jeg i Stof & Stil. Det var dog et herligt sted for sådan én som mig, som aldrig har været der for. Ideerne fløj rund ti hovedet og jeg kunne have købt mere end dobbelt så meget;)

Jeg købte broderi garner og det dér man broderer på;) Elsker de skønne glinsende farver.
Tre forskellige stoffer. Det øverste lille lidt retro inspirerede er simpelthen den lækreste og blødeste bomuld. Det skal ende med et junior sengesæt med tittekant.
De to andre stoffer skal blive til puder - måske også med tittekant;) - på det pigeværelse vi snart må indrette, da pigerne har brug for deres lille verden.

Nu er vi hjemme igen og jeg har virkelig lyst til, at komme i gang med syningen. Så skal jeg bare lige hitte ud af de tittekanter dér... Hvor heldigt er det lige, at manden har en uges ferie mere??? = krea tid til mig!

Tæppet - er ret fint, ikk? - Det var i deres katalog og jeg skal passe på hvad jeg siger, når min svigermor er i nærheden. For det tog ikke mange sekunder før jeg fik besked på, at vælge farver til sådan et tæppe og så strikker hun løs! Skønt med sådan en svigermor...

6 kommentarer:

 1. Har også beundret det tæppe der! Må vist gå igang med et selv ;)
  Hehe, så flere blomstrede sengesæt ;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Der skal mange nøgler garn til! Men det er så skønt;)
  Ti hi ja flere blomstrede til samlingen - kan slet ikke få nok;)

  SvarSlet
 3. Det giver i hvertfald mig kriller...:-) Så fedt med tittekanter, dem har jeg også haft lyst til at lege med. Det bliver SÅ fint. Både sengetøj og tæppe. Lucky you.
  Kh V

  SvarSlet
 4. Det er da også lige før jeg får kreakriller af at se dit indlæg :) Skønt tæppe.

  SvarSlet
 5. Jeg skal også i gang med tittekanter og sengetøj på et eller andet tidspunkt, inden Varanen ankommer. Såeh... kan være, at jeg lige skeler til dig, oh krea-master :-)

  SÅ fint tæppe. Må jeg låne din svigermor, for sådan et kunne jeg da også godt bruge :-) Må sætte min egen mor i sving og håbe på, at hun gider...

  SvarSlet
 6. Det tæppe er virkelig fedt! Er helt vild med farvesammensætningen (:

  - Kit

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...