torsdag den 7. juli 2011

Haps haps

Jeg har aldrig rigtig klunset før. Men lige før vi tog på landet kunne jeg bare ikke lade være.
Det her rigtig fine jalousiskab står lige klar til, at få en ny farve. Den sølvfarvede maling har aftjent sin tid og jeg tænker gult eller mint grøn? Tror jeg skal kigge lidt i blogland efter farvekoder.
Indeni skabet er der en masse små hylder med lidt kant - små skuffer. Dem der ejede det før de satte det til skrald kom endda ned i gården med nøglen. Den havde de gemt, hvis der var nogen som ville have det;)

Der var også lige en ting jeg hapsede, men som jeg ikke nåede at fotografere. Det fineste lille "skuffedarie" med 6 store glasskuffer. Den skal selvfølgelig også males. Glæder mig til at få dem op i lejligheden.

8 kommentarer:

 1. Ih der er intet bedre end noget godt klunseri! Man føler sig jo altid svineheldig :-)

  Det er skægt, jeg skal til at male et vitrineskab og jeg tænker præcis også på mintgrøn og gul :D Jeg overvejer dog én farve udvendig, og den anden farve indvendig, men ved ikke om det bliver lige lovligt sprælsk!

  Held og lykke med projektet!

  Mvh. Martina

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fint ud:)

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er det fint. Det holder altså at klunse på Østerbronx :-) Har selv engang klunset det fineste klapsammen-bord til køkkenet, men så skulle vi pludselig flytte en masse gange på vældig kort tid, så det røg ud igen. Øv. Må igang med klunseriet igen, kan jeg se. Og hvis man ikke er kræsen med lidt halvfugtige ting, så ser det ud til, at der er en del at vælge imellem efter skybruddet... ;-)

  SvarSlet
 4. Uuuh et superfund! Det skal nok blive rigtig rigtig fint :-)

  SvarSlet
 5. ejh et super fund :) Man bliver helt høj når man får klunset sig ned på den pris man vil, og rent faktisk får noget rigtigt godt med hjem :p

  Jeg vil derudover gerne invitere dig / jer med til bloggertræf i vanløse d 24 september kl 12 :) der er mere info på min side :) Håber du har lyst til at deltage, så kan vi måske gentage succesen fra sidst :D
  mvh Elisabeth

  SvarSlet
 6. Ih, der havde jeg også sagt haps:) Glæder mig til at se hvilken farve det får.

  SvarSlet
 7. Hej Mille
  Fik du nogensinde malet skabet? Jeg står med sådan et i træ og vil gerne male det men ved ikke hvordan jeg skal gøre det med jalousilåger.... Har du tips?
  Hilsen fra Bornholm
  Kasia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kasia,
   Ja, jeg fik det sprøjtemalet. Det blev super flot!
   Tror du skal spørge dem til råds i en malerbutik mht at male med pensel.
   Mvh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...