søndag den 24. april 2011

PåskeferieDer er gået totalt ferie i den her. Vi har været i sommerhus og det er altid lidt trist, når bilen er på vej hjem igen (men sådan er det, når man har en mand med skiftende arbejdstider). Vi ville alle meget hellere være blevet lidt længere. Den har stået på hyggge i familiens tegn og vi har haft fornøjelsen af dejligt selskab af mormor/morfar, oldemor/oldefar, moster/onkel og fætter/kusine.
Billederne er fra de gode Østerbro legepladser, hvor mini bøllen fik sin første sving tur på en baby gynge i torsdags. Og ja billederne taler jo for sig selv og jeg skal love for hun blev sur på sin mor, da jeg tog hende op igen;)
Håber alle har en dejlig påske(ferie) og håber, at jeg nu får lidt tid til at kigge forbi alle Jeres påsketraditioner osv...

4 kommentarer:

 1. Hihi, ja de billeder taler vist for sig selv. Altså de smukke piger.
  Dejligt at høre at I har haft en skøn påske, kender godt at man helst ikke vil have at det slutter...

  Kh

  SvarSlet
 2. Skønne billeder af skønne piger. Og jeg skal SÅ meget til at holde øje med jer - mig og Øglen bor praktisk talt nede på den legeplads :-) Så hvis du føler dig overvåget, er det bare mig... ;-)

  SvarSlet
 3. Tak Øglemor;)
  Er det så Silkeborggade eller Rosenvængets I bor på? Måske de små huse ved sandkassen på Rosenvænget? Har godt set en 2-årig flytte ind dér;)

  SvarSlet
 4. Oh ja - hvis bare man boede i et af de huse ved Rosenvængets Allé... Men så skal jeg vist have et nyt job med en væsentligt højere løn :-)

  Vi bor tæt på Silkeborggade - en sidegade til den, om man vil. Så det er Silkeborg Plads-legepladsen, vi bruger mest. Øglen ELSKER dog den ovre ved Rosenvængets, fordi rutchebanerne er lidt sejere :-) Det er derovread I bor, ikke?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...