søndag den 17. april 2011

Blog Award

Ihhh jeg bliver bare så glad ovenpå en alt for hektisk weekend, når jeg kommer herind i blogland og ser jeg har modtaget en dejlig Blog Award fra søde Anne. Hun har en fantastisk blog, som jeg elsker at følge.

Med awarden følger der en række spørgsmål:
1. Hvorfor startede du med at blogge?
Det startede i et baby-magasin, hvor en artikel handlede om nogle fine blogger-mødre. Så dem skulle jeg da lige se på og kort tid efter fulgte jeg lidt med hos rigtig mange skønne bloggere, men det var først da jeg gik på barsel i august 2010, at jeg kom i gang med min egen blog. Jeg blogger fordi det er en dejlig måde at føre "dagbog". En visuel dagbog med billeder af alt hvad jeg laver og en dag håber jeg, at mine piger kan se den.

2. Hvilken blogger følger du?
Uha jeg følger mange - der er bare så mange fine blogge og på barsel er det nemt lige at lure med;)

3. Favorit make-up mærke?
Jeg ejer kun make-up fra Tromborg og Clinique, så det må være favoritterne.

4. Favorit tøjmærke?
Jeg er ret begejstret for H&M (og det er pengepungen også som studerende mor til to;)). Jeg elsker tasker, støvler og jakker, så dér ligger mine favoritter.

5. Dit "må-ha'" make-up produkt?
Mineral pudder fra Tromborg og en mascara fra Clinique, som vaskes af med lunkent vand. Hov...og en blush fra Dior, så jeg ikke ser så bleg og træt ud i kinderne;)

6. Favoritfarve
Jeg kan ikke bare vælge én farve. For tiden er jeg ret glad for gul, pudder, koral, mint grøn, grå, lavendel og pastel lyserød.

7. Parfume
Chanel Mademoiselle

8. Favorit film
Jeg er altså ikke god til det der med at have en favorit af noget...synes jeg har set mange gode film - ser bare helst ikke splatterfilm eller sådan nogle totalt overnaturligt science fiction film.

9. Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
En dag vil jeg gerne til USA, da jeg har noget familie derovre. Jeg har aldrig besøgt dem, men jeg ved de har et lidt anderledes liv end vi har og det kunne være spændende at besøge dem. Turen skulle også gå til New York, LA og ja bare det hele vil jeg gerne se. En dag når pigerne er store nok til rent faktisk at få noget ud af det, så vil jeg gerne afsted.

10. Hvad glæder du dig mest til i den nærmeste fremtid?
Til min store datters 3 års fødselsdag den 2. maj. Ved ikke om jeg skal grine eller græde over det??? Det er så fantastisk, at hun vokser sig så stor og dygtig, men hvorfor skal det gå SÅ hurtigt ???(total mor-kliché kommentar)... Men jeg glæder mig til at fejre hende, se hendes glæde stråle i hendes øjne og give hende noget hun ønsker sig.

Jeg sender Blog Awarden videre til nogle søde bloggere, som alle har nogle fine blogge.

Vibeke (gladmedmad)
Asli (frøkenen og baronen)
Øglemor (Hverdagens Surdej)
Sandie (Nuttede Ro'bede)
Sara (Bournonville)
Barbara (Kærlig Hilsen B)

2 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at lære mere om hinanden og se hvor man er "ens" og forskellige. Måske skulle man prøve pudder fra Tromborg?
  Og tak for de søde ord :)

  Kh

  PS. Jeg fjerner faktisk ikke mascara... Derfor er Clinique god, den eneste hvor jeg kan tåle det. Men shhh, en hemmelighed ;)

  SvarSlet
 2. Ih kære Mille. 1000 tak for awarden. Hvor er det sødt af dig. Har først set den nu. Jeg har endda været så heldig at få en en gang mere, men går lige ind og linker til dig også. Sidder her og bliver helt rød i kinderne af glæde..:-) Håber Så meget at du kommer til USA og besøger familien. Jeg synes det er så spændendeat bo hos familie og opleve deres hverdag.
  Knus V

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...