lørdag den 11. juni 2011

Rum i rum

Når man ikke lige har et børneværelse, så må man have et børnehjørne og i går fik jeg lavet lidt om på det. Jeg har mange ideer inde i hovedet, men det besværliggøre det altså lidt, at der engang har været døre i alle væggene i det her rum. For man kan ikke hænge noget som helst op på væggen. Jeg må tænke endnu mere kreativt, når væggene ikke kan bruges som jeg gerne ville have det. Én ting er sikkert, vi har brug for mere opbevaringsplads.
Vi har det meget rum-i-rum hjemme hos os. Rummet her er faktisk vores stue med tv, sofa og ja børnehjørne. Tidligere var det faktisk Emmas værelse, men da hun alligevel ikke sov derinde "inddragede" vi det fra den ene dag til den anden. Emma stod op og sagde meget begejstret: "eeeeejjjjj....jeg har fået sofa og farnsyn på vaaarl'set....(fjernsyn på værelset)". Hun tror stadig, at det er hendes værelse og retter os, hvis vi kalder det stuen.
Tror jeg skal lave flere af de små kommoder - de er meget praktiske til alle dimserne. Det er faktisk lidt sjovt, for den der står på billedet købte jeg om mandagen før Clara blev født tirsdag morgen kl. 05.50. Jeg var gået over tid og manglede i den grad noget der ville få mine tanker væk fra både fødsel og overtid. Har altid tænkt, at den gjorde lige stik modsatte - for næste morgen havde jeg født og sad med en dejlig baby i mine arme. Det føles som i går og så alligevel så længe siden.

2 kommentarer:

 1. Det ser bare rigtig hyggeligt ud. Smukke farver og er jo totalt misundelig på akryl-boksene as you know. Kommer snart og ser det rigtigt, så er du advaret ;)

  Kram

  SvarSlet
 2. Ti hi du skal være så velkommen:)
  Akrylboksene er også lækre - jeg får mail næste gang de holder lagersalg i efteråret, så tager vi ud og kigger;)

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...