mandag den 6. juni 2011

En sprød snack

Jeg har bagt (igen);)
Hjemmebagt knækbrød er bare så godt på den rigtig sprøde måde. Jeg laver dem altid med lidt forskelligt topping - i dag kom der blå birkes på nogen af dem, Prima Donna på nogle andre og et drys sesam på de sidste.

4 kommentarer:

  1. Ej okay, må altså lige forsøge mig igen!!!
    Fin dåse!

    SvarSlet
  2. Mums, mums, mums. Jeg putter dig på min bloglove serie i dag, men skriver først i morgen.
    Knus til dig søde Mille.

    SvarSlet
  3. UHM, de ser gode ud!

    Har besluttet at jeg skal til at snacke lidt sundere, så de sidste graviditetskilo kan komme af, så lige præcis i dag har jeg indkøbt kerner til knækbrød så jeg kan afprøve det. :)

    SvarSlet
  4. Anne, ja du må lige prøve dem igen;) de er altså gode! Dåsen er fra Netto;)

    Vibeke, tak det vil jeg se frem til;) glæder mig rigtig meget til vi ses igen til blogtræf!

    Maiken, det er i hvert fald godt til den lille sult og jeg ved man kan bage dem med forskellige fuldkornsmel - dem fra Skærtoftmølle er rigtige gode;) Jeg har selv svært ved at holde mig fra alt det søde i min barsel - man er for meget hjemme;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...