lørdag den 4. juni 2011

En god start på dagen
Sådan startede dagen i går. Med at knappe sådan én op. Kongens bryg - han ser sur ud, hva? Måske fordi jeg hælder ham lige ned i surdejen. Fordi sådan én skal der nemlig til, når jeg bager rugbrød og jeg lover det er godt.
Søerne er også altid gode, når vi skal ud og gå en tur. Det skal vi meget for tiden og frem. Der er nemlig stilladsarbejde, håndværker, hammere, larm og maskiner i vores gård - øv. Men så er det jo rigtig heldigt, at Joe & the Juice er flyttet til Østerbro - lige over for søerne. Det er bare Emmas yndlings sted og smoothien skal helst være lyselilla;)

4 kommentarer:

 1. Ha ha, jeg troede, at det var dig, der startede dagen med at drikke sådan en;)

  SvarSlet
 2. Tænkte det samme som Anne... og synes alligevel det var lidt vildt, selvom jeg også ville have stor respekt for at nogen vedkendte sig deres hang til hvidtøl fra morgenstunden... i juni ;)

  SvarSlet
 3. Hihi... God start ja. Men nu du siger det, hvor køber du den henne? Stor og gloede og gloede i brugsen den ene dag men kunne ikke finde en??
  Ihhh vil også gerne snart med på J&J!!

  KH

  SvarSlet
 4. Tihi ja jeg synes det var sejt, hvis jeg drak en hvidtøl til morgenmaden - også i juni...ja og resten af året;)

  Anne - hvidtøllen er fundet i Brugsen;) lige til højre på øverste hylde (tror jeg det var) på gangen med øller, når man går ind ved slik/chips;) noterer lige J&J date på to do listen over hvad vi skal, når du får fri, ferie og ja tid til at lege:):):)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...