tirsdag den 4. december 2012

julegaver

I går blev jeg færdig med den hjemmelavede julegave til den sødeste niece. En hæklet vest i karryfarvet merino efter opskrift fra Familie Journalen og et paperbag-skirt efter denne fine vejledning i den fine fløjl med blomster. Jeg håber, at hun bliver glad og jeg glæder mig til at se hende med det på.

Jeg er startet på julegaveshoppingen i dag. En fridag sammen med min søde veninde, et par besøg på Meyer's Deli og poserne fulde på vejen hjem. Skønt at få taget hul på alle julegaverne.

Nu er der fundet tøj til pigerne i morgen, godnatlæsningen fundet frem og hele familiens støvler har fået læderfedt. Mærkeligt så træt man bliver af at købe julegaver?

16 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne sager! Jeg er helt pjattet med den hjemmelavede julegave, hvem der bare var din niece :-)

  SvarSlet
 2. Du har dig en heldig niece...
  Jeg har netop lavet en vest efter samme mønster, bare i en rusten rød. Men jeg er virkelig pjattet med den karrygule farve du har valgt. Det kunne være jeg skulle lave en mere!
  Du kan se mit indlæg om vesten her:

  http://menneskebarnet.blogspot.dk/2012/12/hklet-vest.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er din også bare fin! Jeg er totalt vild med den karrygule og håber også min lille niece synes om den;)

   Slet
 3. Hold fast hvor er det en lækker hjemmelavet gave - er dybt imponeret Mille!!! Ja man kan blive helt træt og udmattet af shopping men nu dejligt at komme igang med det! Vi har valgt at det i år er børnenes jul så ingen voksengaver og det er faktisk ret dejligt at slippe for gaveræset ( selvom der da er et par ting jeg godt selv kunne ønske mig at finde frem under træet :) ) Kh Mille- go aften til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Mille;) Det lyder nu ret tiltalende med børnenes jul, da jeg føler det er lidt for meget med alle de gaver! Måske jeg skal foreslå det næste år? Men jeg kan nu godt følge dig mht et par ting under træet til mig som jeg måske vil savne lidt;)

   KH

   Slet
 4. Sødt sødt sæt, det skal hun nok blive glad for. Og dejligt med julegaveindkøb, det lyder hyggeligt at være ude sammen med en veninde. Her startede jeg i oktober med de første gaver! Men kender jeg mig selv ret, mangler der altid nogle i sidste øjeblik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi ja, jeg mangler helt sikkert også et par stykker lige i sidste time;) Det er slet ikke sjovt, men alligevel står jeg der hvert år;)
   Det var rigtig dejligt at dele de første julegaveindkøb med veninden, så kunne vi hjælpe hinanden lidt!

   Slet
 5. Sikke et fint sæt - ville ønske jeg kunne hækle sådan en sød vest.
  Ummm Meyers og julegaveshopping, det lyder som en skøn dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare med at komme i gang - jeg lærte mig selv at hækle mens jeg var på barsel og i starten føles det helt uvirkeligt, at man kan ende med at følge en opskrift og få lavet fine ting! Men der er så mange gode DIY og vejledninger på både youtube og forskellige blogs, så er man godt hjulpet på vej:)

   Slet
 6. Hvor bliver hun fin, den lille "næse".
  Lyder som en dejlig dag;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det tror jeg også hun bliver:)

   Slet
 7. Er allerede vildt nysgerrig efter at vide hvad der gemmer sig i Sephora posen. Er STOR fan af kæden og knuselsker deres forskellige produkter :0) // Cupcake-stylisten //

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi der gemmer sig et lille nytårsneglelak kit med klar lak og dåse med glimmer i forskellige pink nuancer, som man dypper fingeren i efter lak og så er der også en af de smarte neglelakfjernere fra sephora, hvor man blot dypper sin finger ned i i 1 minut.
   Jeg bliver altid meget betaget af deres farver der ligger som regnbuer:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...