fredag den 7. december 2012

decemberhygge

Vi er hjemme i dag, da der var en der vågnede med feber i dag. Så er der tid til at hygge lidt om pigerne med hjemmebagte boller og nissen havde lagt en chokoladeform med bogstaver i sokken, så den måtte vi jo lige prøve. Det bliver spændende at se dem når de er størknet. 
I går var jeg hurtigt forbi lagersalg hos Soft Gallery og kom kun hjem med en rigtig fin jersey sweat med lynlås og et jersey pudebetræk. Tænker at jeg selv skal i gang med noget broderi a la Karen Marie.
Nå ja og så var der to små bøller, som ikke kunne vente den anden morgen med at se hvad der var inde i Playmobil kalenderen, så nu er alle lågerne åbnet og tømt - alt i mens moderen tog sig et velfortjent bad;)
Jeg har pyntet op i det store vindue i stuen med grene med røde bær, foldet kugler i papir både med og uden mt tape på. Det er ikke alt julepynt der er kommet op af kassen, da lille C synes nisserne er lidt skræmmende;)

5 kommentarer:

 1. Åhh ville ellers gerne have været til det lagersalg, men gik måske ikke glip af det store?? Har de overhovedet noget til babydreng mon??

  Hahaha, så kalenderen er ribbet?? Sikke nogle bøller, ja!

  Kh

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud det hele:)

  SvarSlet
 3. Jamen sådan en paymobil kalender ville også blive molestreret på en gang her i hjemmet! Af samme grund har vi gavesokker! Det er rigtig fint dit vindue

  SvarSlet
 4. De der foldede kugler er mega-fede. Er det nogle du har et link til - altså foldningen???
  Jule-hilsner fra helle

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud :D

  Jeg har lige nu min fjerde og sidste advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde en super lækker taske fra Aura i det blødeste kalveskind til en værdi af 1.000 kr. Lyder det ikke fristende? :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...