mandag den 1. oktober 2012

ud i det blå

Det er meget sjældent at vi har en weekend uden masser af planer og aftaler. Efter en lørdag med nattøj og afslapning trængte vi alle fire til at komme ud af lejligheden og opleve noget andet.
Vi kørte nord på og endte i byen hvor jeg er vokset op. Da Emma er ret betaget af alt der har med prinsesser at gøre (og tilmed ser Jul på Slottet jævnligt) tog vi på Frederiksborg Slot. Det er et meget smukt slot og man kan næsten fornemme historien, når man går rundt.
Efter ca. 37 værelser blev det for meget for Emma, som forøvrigt også mener, at de har alt for mange grimme stole på det slot;) Pludselig stod der en rigtig prinsesse og prins foran os! Emma sagde ikke et kvæk og hun var tydeligt imponeret. Prinsessen fortalte en lille historie og viste Emma et maleri med den samme prinsessekjole. Det var klart dagens højdepunkt.

Nå ja og så fandt vi også Kongen af Bøhmen;)

12 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det hyggeligt ud;-) Hvornår kan man måde en prinsesse på slottet? der må vi op! Vi bor endda ikke særlig langt derfra jo ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt, så kan kun anbefale en tur på slottet.
   Vi mødte prinsessen i går omkring kl. 14. Men prøv at ring og hør hvornår det er så I ikke går forgæves!

   Slet
 2. Københavns smukkeste piger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du søde ;) og i lige måde... :)

   Slet
 3. Årh hvor hyggeligt med en lille familietur - og så endda ud og møde en prinsesse- STORT! hvor ser I DEJLIGE ud på det første billede <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig bare så hyggeligt med en tur ud i det blå og dejligt at mine ældste er interesseret i lidt kultur og historie så længe det handler om prinsesser;)
   Tak for de søde ord...:)

   Slet
 4. Lyder som en rigtig god oplevelse for dig og dine piger:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var nemlig lige hvad det var:)

   Slet
 5. Jeg har også lovet vores store pige at tage ind og se slottet, vi går ofte tur omkring slottet. Byggerodet på billede et afslørede din location uden at have læst teksten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er vidst i gang med lidt renovering og jeg fik faktisk først set at baggrunden på billedet ved springvandet var fyldt med stillads:/
   Kan kun anbefale at tage en tur på slottet!

   Slet
 6. Hvor lyder det altså som en helt eventyrlig oplevelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare helt som et eventyr;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...