mandag den 29. oktober 2012

en time mere, tak

Tid er nok det vi har aller mindst af herhjemme for tiden med klinik, læseplaner, eksamen og alt det der hverdag. Jeg fornemmer dog heldigvis, at det gør sig gældende for alle de andre børnefamilier vi kender. Derfor var det ekstra lækkert med en hel time ekstra til dagen i går og når pigerne sov til klokken 8.45, så er det ok at sætte uret en time tilbage.

Engang i mellem får jeg lyst til at tage et sted hen jeg ikke normalt lige kommer forbi og vi havde lovet E, at se Klokkeblomst i biografen. Inden filmen startede gik vi en tur hen over broen der bare oser af kærlighed med alle hængelåsene og op langs Islands Brygge. Vejret var så dejligt - mest i solen dog. Jeg fik lov til, at tage billeder af E uden hun fjoller og rækker tunge, hvilket hun ellers ynder at pryde mange af billederne med for tiden;)

3 kommentarer:

 1. Det er en sød lille vintertrold du havde med på tur. Dejligt med sådan en søndag med bonustime, biffen, solskin og det hele.

  Vi kunne sagtens bruge en ekstra time hver eftermiddag (uden ulvetime, tak) i hverdagene, men kan nok ikke lade sig gøre. ;)

  Hvor er den fine vinterjakke i øvrigt fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg bliver også helt glad af at se på min lille vintertrold;)
   Vi talte faktisk om hvor skønt det ville være hvis der bare var en ekstra time hver dag og ja tak det skulle være uden ulvetime, men bare til nærvær og hygge:)
   Vinterjakken er fra Mini A Ture, men jeg er faktisk ikke klar over om de laver den model mere. Den hedder Will og er en drenge jakke.

   Slet
 2. Åh hvor ser det hyggeligt ud - jeg havde Alma med i biffen og se klokkeblomst i efterårsferien og det var bare så hyggeligt.

  Og det var nu helt godt med sådan en ekstra time, selv om det betød at vi var oppe allerede kl. 05.15 - pyh det er tidligt, heldigvis sker det kun meget sjældent nu.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...