søndag den 18. september 2011

Spicy suppevejr

Uff og host, host...det er blevet suppevejr.

Vi har fået spicy tomatsuppe (ahem altså så spicy, som man nu kan lokke bøllerne til at indtage, men de er nu ikke så sarte...). Sprødstegt bacon, en smule creme fraiche og en hjemmebagt grovbolle... Det smager altså godt.

Bonus ved supper er alle de grøntsager man kan skjule, for når stavblenderen har været forbi er det ingen der ved hvad der giver den gode smag...

Nu har jeg været ude i det virkelige liv i tre uger og det går meget fint. Vi mangler bare stadig en vuggestueplads til lille Clara og det kunne virkelig være rart og sundt for familielivet, hvis vi slap for: "når min mor kommer hjem, så er min far lige gået og når min far kommer hjem, så sover min mor"!

Jeg er startet i klinikken og efter den 1. uge var jeg helt færdig. Der er så meget jeg skal lære og gerne vil lære og når jeg kommer hjem vil jeg også lige nyde de få timer med mine piger før sengetid. Alt skal være skemalagt og tilrettelagt, at det er lige til at brække sig over;)


3 kommentarer:

 1. Den ser rigtig lækker ud den suppe! Håber snart I finder en plads til Clara, for nej, det andet er da ikke til at holde ud i længden.

  SvarSlet
 2. Pyha, det lyder hårdt ikke at have pasningen klar og nærmest umuligt at passe et job. Håber det snart løser sig for jer.

  Jeg elsker supper, og tomatsuppen ser altså god ud. Er også nødt til at toppe med bacon eller seranoskinke for at lokke Karsten med på grøntsagssuppe... ;)

  SvarSlet
 3. Tine - det håber jeg også, men vi har heldigvis en morbror i baghånden, som gerne vil passe hende fra 1. oktober. Så det vil vi benytte os af, hvis vi stadig ikke har fået en plads:)

  Maiken - Ja, det er faktisk slet ikke ret sjovt, men når bare det ikke er så lang tid, så messer vi mantraet: det er bare en fase;)
  Tihi ja her skal der også helst kød på bordet og bacon er både mand og barn helt vilde med, så det er jo smart!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...