torsdag den 23. juni 2011

SALE
Ahh kender I det? Det føles bare lidt bedre, når man er heldig på udsalg. Jeg er mest til sale shopping hjemmefra via computeren, da jeg sjældent kan overskue, når det hele roder eller mange mennesker der hiver i de samme klude. Derfor bliver det altid mest til pigerne, at jeg udsalgsshopper.
Men i dag har jeg været på slentre tur i indre Kbh med manden og yngstebøllen. (og ja vi er onde forældre, som parkerer den ældste i børnehaven og hygger os lidt i 2-3-somhed bestemt af bøllens lure).

1# Lækker sommerkjole i bomuld.
2# Lækker sommerkjole i satin.
3# Lækker strik, som er så blød.
4# Espadrillos jeg har luret på i evigheder. De er så behagelige, at gå i og det er mit 2. par i den udformning bare med anderledes bånd om fødderne.
Pigerne har jeg (selvfølgelig) også udsalgsshoppet til, men det er allerede enten i brug, til vask eller på tørresnoren;)

5 kommentarer:

 1. Nøj hvor er den stribet fra?

  SvarSlet
 2. Åhh de espadrillos du snakkede om? De ser altså også ret så lækre ud!! Og også det andet, må altså virkelig snart afsted!!

  SvarSlet
 3. det ser lækkert ud, hvor netshopper du?

  SvarSlet
 4. Ih fine sager, og godt at se at nogle af pakkerne også indeholder noget til dig selv ;-)

  SvarSlet
 5. Anonym, den stribede er fra H&M;)

  Anne, yes yes dem skal jeg bo i denne sommer;) Du må virkelig afsted NU, der er godt gang i den;)

  Linsens, jeg netshopper mest til mine piger. Det er mere ligetil mht størrelse, pasform osv. Men jeg er ret glad for ankerliving.dk, sally-b.com, miinto.dk og hm.com.

  Sandie, ja endelig;) Håber I nyder fridagene...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...