onsdag den 8. december 2010

På langs...

Det meste foregår på langs. 3 ud af 4 er nedlagte i vores lille familie. Brystbetændelse, falsk strubehoste og mavevirus! Én til hver og puha det er lidt hårdt...og så er det ligesom blevet december, jul og nissetid... Jeg havde gode intentioner om at være det hele i forekøbet, så julegaverne skulle købes tidligt i år, men det er kun blevet til én lillebitte julegave:( Men vi når det nok og meget kan måske bestilles via nettet. Men vi har da nået at få bagt lidt pebernødder og lavet et par juledekorationer! Jeg har bare alletiders lille hjælper i min 2-årige lille pige. Hun vil så gerne være med og det er bare så hyggeligt. Jeg nyder, at hun har lyst til kreativitet og sjov - både mht. bagning og kreasysler. Hun er en ørn til perleplader, halskædeproduktion osv. Det er bare mor og datter tid, når vi krea, bager og hygger!

I dag har jeg dog lidt energi og rastløsheden er kommet over mig. Derfor er jeg startet på et lille hækleprojekt. Det bliver et babytæppe i bomuld til barnevognen ca. 60x100 cm. Vi har nemlig allerede et fint hæklet babytæppe i uld.

Jeg er også blevet færdig med et længerevarende projekt. Nemlig mine Marilyn Monroe goes Hama. Det har taget en rum tid, når man ikke har en skabelon. Men det har faktisk taget endnu længere tid, at finde en ramme til dem. Lige indtil jeg en dag tilfældigt faldt over LP-rammer i Tiger -tak til Tiger! Så er det bare at finde et passende stykke væg til dem...bum bum det er svært.

2 kommentarer:

 1. Hej Mille
  Jeg har ikke glemt dig.. slyngen ligger pakket i kassen - jeg har bare ikke husket den, de dage jeg har været ude af huset.. den bliver sendt afsted som pakke i dag... Klem fra C

  SvarSlet
 2. Hej C,
  Helt i orden. Vi glæder os og håber den kære postmand kommer forbi snarest=)
  Kh Mille

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...