mandag den 13. december 2010

Jeg har ikke været uden for en dør i over halvanden uge - sygdom sygdom sygdom og mere sygdom har holdt os inden døre - og det er bare blevet jul! Nu håber jeg overskuddet vender tilbage, så min lille familie og jeg kan nyde julen og alle dets glæder!

Luciaoptog og gospel i Magasin skabte god stemning for alle de shoppe-julegave-besatte inkl. undertegnede;) To julegaver kom i hus til to små søde unger på 3 og 4,5 år. Det bliver bløde pakker fra moster i år, men jeg er sikker på de får legetøj til op over begge ører og deres mor bliver glad for de fine sager inden i de bløde pakker;)

Fandt en lille butik i dag på Klosterstræde - fannymia+
Fik desværre ingen billeder derfra i dag - det var jeg lidt for stresset til, men der var SÅ mange fine sager til børn og børneværelser og jeg må derind igen en anden dag, hvor jeg har mere tid...

Jeg har alle år elsket Magasins julepyntning. Elsker deres facade med lys om vinduerne - som når mørket kommer ser så smukt og eventyrligt ud. Mit næste projekt vil være, at min datter på 2 år skal på julepynte-hygge-shoppe dag med mor, far og lillesøster - hun vil blive imponeret!

Glædelig 13. december i blogland...

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Øv med al den sygdom. Håber, I alle er ved at være ovenpå igen.

  Og ja - det er virkelig blevet jul udenfor. Og begynder det at sne, kunne det jo ikke være mere julet. Ser også ud til, at du trods sygdom har fået pyntet op derhjemme. Er det dig, der har perlet de der hjerter i vinduet? Meget fine!

  SvarSlet
 2. Yes vi er i bedring her og det er fantastisk!
  Og ja jeg har perlet et par julehjerter - de hama perler dér er altså anvendelige til mangt og meget! Lidt juleri måtte vi have frem, da den lille diva på 2 år ikke skal gå glip af ægte juleri bare fordi vi ligger totalt underdrejet!
  Nu er vi friske og den kære farmand har barselsorlov de næste 3 uger! Hurraaa!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...