torsdag den 25. november 2010

Skønt snevejrVi kan godt lide sne her.
Der skulle ikke mange cm til før vi fandt sidste års lyserøde kælk frem!
Sne bliver man aldrig for gammel til. Vi har været ude og lege med sneen hele formiddagen. Kælket, lavet snebolde og sne-kager i udendørs køkkenet!
Den lille mus på nu 10 uger var også med i sneen, men hun sov selvfølgelig en dejlig lang lur godt puttet i sin barnevogn, men så glad her så hun til gengæld ud da vi kom ind i varmen igen....til lækker frokost og varm chokolade...

3 kommentarer:

 1. Sikke da nogle skønne piger :)
  Og godt at se, at det går fremad med hækleriet. Man skal jo altid begynde et sted, men paddehatten ser altså også rigtig godt ud. Jeg glemmer også ALTID hvor mange jeg har hæklet. Skal helst sidde alene og kunne tælle højt. Jeg kan heller ikke tælle penge, så det hænger nok sammen ;)

  SvarSlet
 2. Hej Mille,
  Fine sne billeder - dejlige piger! :-)
  Nu kan jeg ikke se hvor i verden du bor, men ja, det var ærgeligt at du ikke var med til blog-træf - måske en anden gang? :-)
  Overvejer også at kaste mig ud i noget hækleri, men har en hel kurv med ufærdige projekter (...) Har det nemlig ligesom dig mht. at færdigegøre ting ;-) Så måske jeg skulle prøve lidt diciplin og lave det først. Når jeg engang når dertil, kan det være du kan lære nogle fif fra dig. Tænker det er en god ting at sysle med, når man har børn der sover, da det ikke larmer (Ved mindre man tæller højt selvfølgelig)! :-))

  Pøj pøj med tørshampoen.. er sikker på at det bliver et hit ;-)
  Knus fra Barbara

  SvarSlet
 3. Barbara - Jeg befinder mig på Østerbro, så måske vi kan lave et blogtræf i det nye år med hæklerier osv.
  Det er nemlig ganske smart, at hækleri ikke larmer - min symaskine vækker i hvert fald nemt sovende piger=(
  Ja, selvfølgelig - jeg kan i hvert fald afsløre alle de hækletricks jeg kan indtil videre;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...