torsdag den 25. november 2010

Mine kreasysler

Ak ja....lidt bliver det til, men slet ikke alt det jeg gerne vil, men I kender det sikkert allesammen...
Mit allerførste hækleri!
For bare 2 uger siden kunne jeg overhovedet ikke hækle! Jeg anede ikke hvad LM, FM, STM osv betød og jeg kan love Jer, at jeg så mega anstrengt ud med en hæklenål i hånden....
Meeen takket være google og en masse flotte DIY i bloggerverdenen lærte jeg mig selv at hækle.
Jeg synes granny stripes er rigtig flotte og også lidt mormor;)
Mit første lille øve-projekt er et lille bitte tæppe til min datters pakkekalender (miniature dukkevogn fra Maileg og lille babykanin, som ikke skal fryse, takket være moderens nyerhvervede hækle-egenskab;))

I går aftes kastede jeg mig så ud i de skønneste små hæklede svampe og vupti (eller måske retter 2½ time senere, 793 op-pilninger og meget trætte øjne) kom dette knap så skønne eksemplar ud! Okay, jeg har stadig meget at lære, men den ligner da en svamp og så skidt pyt med skønhedsfejlene (og alle de gange jeg glemte hvor mange masker jeg havde hæklet) det er jo netop øvelse som gør mester, ikk?

Jeg har altid gang i 117 projekter, da jeg alt for nemt synes noget kan blive kedeligt. Ret ærgerligt egentlig, da jeg alt for sjældent oplever, at noget bliver færdigt:(

Men prøv lige at se en lækker slik skål...eller Hama Mini rørperler!
Dem kan man lave mange fine sager med... Disse små ugler og spille drenge skal have en lille kæde på og voila et styks dejlig halskæde. Jeg tror de vil være gode som små hjemmegjorte julegaver!
Jeg kan afsløre, at de er ultra små de der mini og min blandede skål gjorde det nærmest umuligt at fiske den rigtige farve op.........meeen så hentede jeg pincetten (den til øjenbrynene) og det var bare så smart!

2 kommentarer:

 1. Ih har også haft en uglehalskæde med de bittesmå perler der. Var så glad for den, men den er knækken desværre og vil ikke rigtig stryges sammen igen :( en var ellers så fin.

  Nå, men ville bare lige sige at jeg da lige vil sige til næste gang der bliver planlagt blogtræf, så du også får en chance for at komme med. Det kunne da være hyggeligt. :)
  Og godt at se fremskridt med hæklingen. Looking good.

  SvarSlet
 2. Ja, de er desværre helt enormt sarte de bitte små hama perler. Men man kan virkelig lave meget detaljerede sager med dem...det tager bare 100 år og en sommer;)

  Super du vil sige til, når der er bloggertræf igen=) Det var virkelig nogle skønne billeder der er blevet lagt ud af Jeres hyggelige dag!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...