onsdag den 6. april 2011

Tour de lagersalgMin onsdag har budt på tour de lagersalg og baby-barsel-kaffe-slabberas med skøn veninde og søn. Målet var Rie Elise Larsens lagersalg i Nordhavnen, meeeeen der var bare lagersalg alle vegne derude på havnen.
Hos Rie Elise Larsen fandt jeg en rulle papir med 10 forskellige ark og sådan noget kan man måske altid bruge jo;) og nogle ret fede bakker - den ene gul og den anden sort. De er ret store og jeg glæder mig til, at den gule skal i brug, når sommeren kommer og vi skal ud og spise i gårdhaven. Og så købte jeg en dejlig gul boble lampe, som skal hænge i køkkenet med en pink ledning - kækt er hvad det blir'...
Så var der også lige lagersalg hos nomess og da jeg er lidt af en sucker for æsker og kasser, så kunne jeg slet ikke stå for alt hvad de har.
Jeg har købt 6 store af de forskellig farvede æsker og 1 lille. Et smykkeskrin med forskellig farvede miniæsker nede i og en super cool sæbedispenser (med Vel opvaskemiddel i - ikke lige min favorit, men fedt ser det ud).
Nu mangler jeg bare at finde det hele til rette og komme noget i alle mine nye æsker...i love it...

Nårh ja og så var der også lagersalg hos vadum, meeeen så ville både baby og pengepung gerne hjem igen og det var vidst meget fornuftigt;)

9 kommentarer:

 1. Nøj hvor ville jeg også bare gerne have haft finge i de acryl-æsker. Det lagersalg vidste jeg slet ikke noget om :( Hvor er de bare lækre!
  Fik et par papirsæsker ved REL dog... :)

  SvarSlet
 2. Lækre, lækre ting! Det ser ud til at dit hjem får et kæmpe farveforårspust - herligt :)

  SvarSlet
 3. Anne - det var også ganske tilfældigt, at jeg kom på nomess lagersalg, da det var lige rundt om hjørnet fra REL.

  Maria - ja det er lige præcis et farveforårspust;)

  SvarSlet
 4. Hvor vildt. Du er vist lige gået lidt amok..:-) Så lækkert. Jeg har det fine smykkeskrin, det bliver du så glad for.

  SvarSlet
 5. oj der er åbent imorgen. Må man spørge i hvilket prisleje de bokse lå i??

  SvarSlet
 6. Superfine ting, du kom hjem med. Har selv lige fået Nomess-dispenseren i fødselsdagsgave. Den er rigtig fin.

  SvarSlet
 7. Vibeke - jeg elsker allerede smykkeskrinet - det er jo små bitte æsker indeni en æske (og fik jeg nævnt jeg elsker æsker;))

  Anne - fedt der også er åbent i dag! Ja da de to store størrelser jeg har købt (MoMaBox 12 og 10) kostede 30,- stk. Den mindre kostede 15,-. Så det var en fin pris:)

  Asli - dispenseren er nemlig så fin og wow hvor har du fået nogle fine fødselsdagsgaver!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...