fredag den 8. april 2011

Indendørs sysler


Når det nu skal storme så meget, så er det godt med indendørs sysler og uventede gæster. Hyggeligt når kær veninde med baby bare tænker: gad vide om de er hjemme? Og det var vi jo - lige midt i frugtmos produktionen...men kaffemaskinen er altid tændt;)
Godt jeg købte en giga æske påskeæg, så man lige kunne byde på kaffe og påskeæg! Dejligt med selskab og hygge, tid til at sy lidt på patchwork projektet, som jeg tænker skal blive til et tørklæde??? Som i om laaaang tid;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Mmmm for lækre påskeæg og lækker baby Clara :) Har selv lige tilbragt dagen med en lille sag fra midt i marts.

  God weekend, kære Mille

  SvarSlet
 2. Tak du søde;)
  Midt i marts...uha som i lille lækker duftende nyfødt?
  Og god weekend til dig=)

  SvarSlet
 3. Jeps, helt lille bitte. Ikke engang smile endnu ;)
  Ser i øvrigt ret spændende ud det patchwork der!

  SvarSlet
 4. hov, det er i øvrigt min nr. 2 lille niece :)

  SvarSlet
 5. De bliver bare skønnere og sjovere jo ældre de bliver - men nyfødt baby er helt fantastisk:) Du er heldig du har to niecer! Var bukserne, den hæklede abe og strikken til hende? Tænk hvor du kan - både sy, hækle og strikke!
  Uha det er nok lidt af et evighedsprojekt det patchwork der, men det egner sig fint til sofa-projekt;) og jeg samler vidst på evighedsprojekter i mit liv;)

  SvarSlet
 6. Ja, de er skønne i alle aldre lærer jeg også efterhånden.
  Min største niece fylder 3 her til maj, så hun er også igang med at finde på ønsker. Hun har et dukkehus fra jul, men tror forældrene giver hende en løbecykel (hedder det det??).
  Gaverne var faktisk til min venindes lille pige. Der er lige et par ugers forskel på de to små piger. Mine niecer er gennem min kæreste og han grundlagde en tradition med at købe en bamse til dem. Så får de alle mulige gaver af mig som prøver på de ting jeg laver ;) Ældsteniecen har lige fået det som det ærmegab jeg viste på bloggen var på. Det med blåt og gult stof. Stakkels prøveklude ;)

  Kender alt for godt det med evighedsprojekter :(

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...