onsdag den 2. februar 2011

Udsalgsgarn og hæklerierSafran bomuldsgarner i smukke farver (forårets inspiration).Smukke - bløde Baby Alpaca med 30% Mulberry Silk:) (me like og så skal der strikkes to veste til mindstepigen...fik jeg nævnt, at jeg ikke kan strikke?? There's a first for everything...)

Aftenens hækleri. Et armbånd hæklet efter Karen K's DIY. Nu mangler der bare en lille knap!
I sidste uge startede jeg på et tæppe i Granny stripes! Bredden måler 70 cm og længden skal gerne ende med ca 120-130 cm. Tror det vil være fint som sengetæppe i min datters Junoseng.
Indtil videre har jeg hæklet i 17 forskellige farver fra Diamond Cotton 100% mercerised. Men de to lækre koral farver fra Safran skal også være med selvom de ikke er helt blanke.

Min baby Clara sov lige 4 timers middagslur i streg i dag, mens jeg hyggede med højgravid veninde og vi strikkede og hæklede og ævlede! Så blir det ikke bedre;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Uhhh nogle lækre stoffer, hvor har du været henne efter dem?
  Og hvor er du blevet sej med det tæppe! Er jo også selv ved at lære at strikke, og pudsigt nok er det en lille vest i alpaca :) Så lækkert garn!

  Kh

  SvarSlet
 2. Anita Garn og Strik på Frederikssundsvej i Brønshøj. En anelse billigere end Østerbro og Indre By, hvor jeg normalt køber mine garner. Og tilmed udsalg på Baby Alpaca i de smukkeste farver.
  Sjovt du også har kastet dig ud i vest-strikkeri i baby Alpaca - det blir for lækkert når det bliver færdigt;)
  Tak for rosen om tæppet tror det bliver eye candy for en som mig, som er en sucker for farver og striber!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...