søndag den 27. februar 2011

Granny StripesDet går lige så stille fremad - især når man totalt veninde sladrer til kl 01.30 i nat:) Men så er man også lidt søvnig nu!

Siden jeg startede på mit tæppe har jeg imspireret hele 3! veninder til Granny stripes og tæpper! Tror alle fortrylles af de smukke farver og spillet i striberne. Mit tæppe skal være et sengetæppe i min datters Junoseng. Jeg vil lave et til dem begge. Måske det andet skal være i zigzag mønster? Det synes jeg også er ret flot!

Senere i dag tror jeg den står på loppemarked i Remisen med min datter! Vi deler begge en forkærlighed for at rode i gammelt skrammel og fine fund:) Og det er efterhånden alt for længe siden vi har været afsted...

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Har godt set loppemarkedet, men der er totalt indkøbsstop her :( så bliver nok bare værre hvis du fremviser lækre sager senere idag (men lad endelig ikke være!) ;)

  God søndag og hækleprojektet ser rigtig godt ud, har du fået styr på den buede kant?

  Kh

  SvarSlet
 2. Indkøbsstop? Tænk det ord kender jeg vidst ikke, hvad betyder det;) Men jeg tror min mand ønsker, at jeg snart lærer hvad det betyder!
  Sagerne kommer lige straks, men det var kun den 2-årige som skovlede ned i den lille gule Fjällräv;)
  Ja, mit første forsøg på granny stripes blev et lille meget buet tæppe, som Emma har fået til sin lille kanin. Så det var vidst meget godt, at jeg øvede mig. Tæppet ovenover har jeg slået op på en hæklenål et nr. større, så det ikke skete.

  Kh

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...