tirsdag den 22. februar 2011

Så starter hun i børnehave

Det har været en stor dag i dag og det bliver en endnu større dag i morgen!
Min lille pige skal starte i børnehave!!! Udflytter børnehave!!!
Hun er 2 år og nææææsten 9 måneder - nogen gange er hun stor og andre gange synes jeg hun er lille. Hun vil jo altid være min lille pige;)

Vi glæder os - alle sammen! For vuggestuen var blevet kedelig uden nogen pige-legekammerater. Det er bare ikke helt det samme med 5 drenge, som alle sammen er 3-6 mdr yngre.

Derfor har jeg brugt min aften på, at gøre udstyret børnehave klart. Der skal navn i tøjet og der er både blevet syet og strøget navnemærker i fra ikastetiket.dk.
Den bidende kulde og nu også lidt sne igen i dag kostede et par vinterstøvler mere - nogle der kan klare mosten - godt der stadig var lidt udsalg tilbage.
Og så var der også lige lufferne som bare vil blive væk, når man er 2 år og selv skal huske alle sine sager. Så jeg fandt symaskinen frem og syede to vantebånd med clips på og vupti nu sidder de fast!

I morgen skal hun afsted med en pædagog fra vuggestuen, torsdag skal far med og fredag skal jeg endelig med (sammen med baby Clara). Glæder mig til at se hvor hun skal slå sine folder.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det vildt. Jeg håber det bliver en god oplevelse for hende. Sikke mange nye legekammerater der kommer nu..:-)

    SvarSlet
  2. Det håber og tror vi også på her!
    Glæder mig til at høre hende fortælle om alle de nye venner!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...