mandag den 23. december 2013

konfekt

Jeg har lavet lidt forskelligt konfekt i år. Det er nemt, at blive inspireret rundt omkring til en masse lækkerier. Jeg springer dog gerne over hvor gærdet er lavest, da jul ikke er lig med ferie her hos os. Jeg fandt nogle fine metalforme i Tiger med hjerter på og tænkte de kunne gøre sig godt til årets konfekt. Vi skal have konfekt med til julefrokoster i både min og min mands familie, så der skal laves en del, så alle kan smage.

Det er indtil videre blev til snebolde a la Carlas Café. Marcipan og nougat med hvid chokolade og trillet i kokos. Kugler hvor marcipanen er æltet med et stærk espresso shot og så faldt jeg over marcipan med chokolade og pebermynte, som jeg har drysset med fintmalet pebermynte bolche, så det nærmest er støv, men det knaser stadig. Jeg har syltet skallen af appelsiner og dyppet dem i mørk chokolade. De er virkelig blevet gode. 

Nå ja og så var der dem med lakrids ;) Men de nåede ikke engang ned i konfekt dåsen, da vi fik uventede gæster midt i konfektmageriet var det på sin plads med nogle smagsprøver ;)

3 kommentarer:

  1. Uhmm det ser lækkert ud. Jeg har kun kastet mig ud i en enkelt slags konfekt i år. Og tusind tak for de fine kugler, jeg har fået med posten forleden. Jeg håber at kunne tage nogle fine billeder i dagslys i dag, så jeg kan vise dem frem på bloggen.
    Glædelig jul til dig og familien.
    Knus Anne-Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...