søndag den 26. maj 2013

søde sagerVi har modtaget en pakke med to nye varianter yoggi frugtyoghurt. Det nye ved dem er, at der er 30% mindre tilsat sukker og i stedet sødet med stevia planten. Vi spiser en del yoghurt herhjemme, men jeg køber altid naturel, da jeg gerne selv vil bestemme sukkerindholdet i mine børns mad. Derfor vakte det stor glæde, at yoghurten pludselig var lyserød og lilla.
De smager rigtig godt - det er dejligt, at yoghurten indeholder mere frugt end sukker og måske jeg nu godt kan lokkes til, at komme en lyserød eller lilla yoghurt i indkøbskurven en anden dag. Vi har piftet blåbær & banan smagsvarianten op med masser af friske blåbær og hakkede mandler. Det er det rene guf.

I pakken var der også en stevia plante og hold op de er virkelig søde de små grønne blade. Jeg lavede en sirup af planten ved, at tage bladene af, skylle dem og hakke dem fuldstændig. Så kom jeg de hakkede blade i en skål og hældte ca. 1 dl kogt vand (stadig varmt) og så på køl i 24 timer. Vi brugte siruppen på et bjerg af pandekager og det smagte virkelig lækkert og meget sødt, at jeg slet ikke nåede at få taget billeder før det hele var spist;)

2 kommentarer:

  1. Ej det lyder virkelig lækkert med den sirup. Kan man egentlig købe steviaplanten i de almnidelige supermarkeder?

    SvarSlet
  2. Mums, det lyder godt. Jeg er yoghurt-narkoman om morgenen, og der lyder det her som om en god idé. Must have STEVIA :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...