søndag den 17. marts 2013I slutningen af november købte jeg en masse garn, fordi jeg er så heldig, at mine pigers farmor har en veninde som elsker at strikke! De lækreste cardigans har været færdige længe, men af geografiske og logistiske årsager har vi først lige fået dem.
Opskriften på den karryfarvede sømand har jeg fundet inde hos den altid dygtige Kathrine og den er strikket i Karisma garn fra Drops.
Den grå har jeg fundet på Familie Journalen og valgt, at kanterne skulle være ensfarvede. Den er strikket i Lima garn også fra Drops.

Jeg er endda så heldig, at hun gerne vil strikke meget mere og tænk også til mig, så nu er jeg gået helt amok på pinterest. Så hvis du sidder derude med en rigtig god ide til strikkeprojekter, så læg gerne en kommentar med et link. Der findes ikke noget hun ikke kan strikke;)


11 kommentarer:

 1. Lækkert med en god strikker i familien. Særligt den gule sømandscardi er sørme lækker. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så lækkert! Glæder mig til at den kommer på den karry gule;)

   Slet
 2. Hvor er de fine, tror da jeg skal vove mig ud i sømanden til Karla til efteråret. Garnstudio har mange rigtig fine opskrifter - og de er gratis :) Jeg har lige lave denne til Karla i lavendel: http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=684&lang=dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også fin den du har lavet! Drops er fantastisk med både garn og opskrifter:)

   Slet
 3. Hvor er du heldig - de er så flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er ret heldigt med sådan en strikker;)

   Slet
 4. de er fisme søde de cardigans!

  SvarSlet
 5. Lækre cardigans. Den med boblemønstret har mormor strikket, og den anden er kommet på min to-do liste. Men garnet virker meget tykt til opskriften? Ved du, om hun har ændret størrelsen på pindene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk slet ikke klar over om hun har ændret noget? Men Lima garnet er til pind 4, så det er tæt på.

   Slet
 6. Lækkert med en strikkedame der kan strikke lige det man ønsker sig! De er virkelig fine - er særligt vild med den gule sømandsstrik!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...