fredag den 16. november 2012

dagene og lyset

Dagene går alt for stærkt og lyset - eller mangel på samme - er svært at fange. For efterhånden flere måneder siden købte jeg selvhærdende ler i Husflid og jeg er vildt begejstret over hvor nemt det er at arbejde med. Har masser af julegavetanker i både ler, stof og garn. Men inden det kan begynde for alvor har vi et væld af fødselsdage i familien.
Jeg fik den smukkeste amaryllis af en veninde og den voksede sig så høj, at jeg har været nødt til at klippe begge blomster af og sætte dem i vand. Det er utroligt hvor længe de kan blomstre mens de blot står i vand. Vasen med guld striber er en Lyngby vase, som jeg har arvet fra min mormor.
Bordet har Emma dækket så fint - måske den opmærksomme læser kan se hvor faderen i huset skal sidde? Det er utroligt så bevidst hun er om farver.

5 kommentarer:

 1. Så fine billeder og lækre ting. Hvor er du bare krea- det ser vildt fin ud med det ler!! Og jeg måtte lige tilbage og se hvordan bordet var dækket- det fik et smil frem- hvor sødt!!:) go weekend til dig/ jer;)

  SvarSlet
 2. Mille jeg elsker dine billeder!
  Dine lysestager(?) i ler er godt nok flotte, wauw, lav du endelig flere af dem.
  kh

  SvarSlet
 3. Uhmmm det ser lækkert ud M!! Dejlige aktiviteter. Jeg vil også hjem igen!!!

  SvarSlet
 4. Lækre billeder, med lækre sager:-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder, der så godt viser hverdagen :-) jeg synes også dagene bliver væk før de næsten er startet, tiden flyver - nu er det pludselig snart jul igen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...