lørdag den 31. december 2011

nytår

Dagen startede med en af de bedste varme kakao'er på pixie med to af de søde. Nemlig hende her og hende her. Tænk for bare 7 måneder siden kendte jeg dem kun via deres blogs, nu kender jeg dem sådan rigtigt og jeg håber, at der bliver tid til meget mere hygge i det nye år.

Der gøres klar til en nytårsaften, hvor vi skal være hjemme alene med pigerne. Vi troede jo egentlig at alt skulle være pakket i flyttekasser og flyttet i dag, men vi har valgt at blive hjemme hjemme selvom vi ikke er flyttet - endnu;)
Julen og alle dets fester har været så skønne, men vi trænger til en hyggelig aften (med sovende piger;)). Så når pigerne sover sætter vi kalveculotten i ovnen, åbner en Brunello og lader opvask være opvask - for i aften skal vi kærestehygge med hinanden, lækker mad og måske jeg skal tæve ham den dejlige i bezzerwizzer?

Selvom vi bare skal være her kan man da godt trække i pailletkjolen, ikk? Vi har fundet både voksen og børnechampagneglas frem, så vi er snart klart til dronningens nytårstale og en skål.

Godt nytår til Jer allesammen...


5 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår! Jeg tænker det kunne være hyggeligt at ses med nogle af jer damer igen!

  SvarSlet
 2. Det var den bedste start på en dejlig dag med hyggelig morgendate med jer. Der ser ud til at I har haft en skøn skøn aften og kommet godt ind i det nye år.
  Kh V

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig :-) Lyder som en rigtig dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Gaia - tak og i lige måde... Tænker det kunne være en rigtig god ide med lidt vinterhygge;)

  V - du er bare sød;)

  Maja - tak og i lige måde...

  Marie - det var det nemlig;) også godt nytår til dig!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...