torsdag den 1. december 2011

julefri

Vi holder julefri i dag. Emma skulle til tandlægen og så fik Clara også en tur i tandlægestolen. Heldigvis for dem (og jeg) var det ganske rart og de har fine tænder.

Så fortjener man en hyggedag, så vi har været på Laundromat og spise frokost. Da vi gik hjem blev det regnvejr, så vi har bagt småkager efter min mormors specie opskrift med rørsukker på og drukket the.

Kassen med julepynt er kommet ned fra loftet og Emma hørte nissen snorke deroppe;) Vi skal jo flytte lige om lidt, så vi juler med måde og det kan ses på kalenderlyset, som bare har fået en tallerken fra Royal Copenhagen og et lys fra normann copenhagen - godt team;)

Lidt sjovt har der bare altid været noget, som har gjort vores jul og december siden Emma kom til verden mere hektisk end hvad man burde forvente. Hendes 1. jul flyttede vi den 20. december fra Vanløse til Østerbro. 2. jul var der et klimatopmøde, som gjorde mig til alenemor. 3. jul var Clara ikke så gammel og jeg havde brystbetændelse:/. 4. jul >TADA< vi skal flytte igen;)

3 kommentarer:

 1. Det lyder da som en meget hyggelig dag :) Stener bare herhjemme nu. Gab gab :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Hyggelig dag, og ret så hyggeligt ser det også ud i jeres hjem, trods i er på vej videre :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig dejlig dag og skønt med småkager, de ser lækre ud :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...