torsdag den 1. december 2011

afstressende

Det hele er bare sådan lidt hektisk og rundt på gulvet herhjemme. Der sker mange ting i vores lille familie og meget af det er stadig en anelse uklart. Det der voksen noget rammer nogen gange mig med 200 km i timen og det er lidt skræmmende.
I aften har jeg talt i telefon med en masse søde piger - veninderne - og det er bare rigtig rart med en lille snak - helt uforstyrret.

Imens har jeg tegnet. Det er ret afstressende bare at tegne lige hvad der falder mig ind.

4 kommentarer:

 1. er det lige lidt ekg imellem der?? hihi..
  godt du har fået afstresset lidt!! Og ja, vi burde da lige have koordineret.

  Kh

  SvarSlet
 2. Hvor er du god til at tegne:) De små mænd ligner sådan nogle "finger-mænd", som man tegnede på sine fingre, da man var lille.

  SvarSlet
 3. Håber ikke det er alvorlige ting der fylder hos jer! Men kender godt følelsen af at man kan blive overvældet nogle gange af det store ansvar man står med. Og sikke fine tegninger :-)

  SvarSlet
 4. Anne - Hehe ja det lignede pludselig ekg, så kom der også lige et hjerte på;) Men det er jo ikke alle der kan gennemskue det;)

  Anne - tak, ja det er rigtigt det var vidst obligatorisk at tegne "fingermænd" da man var lille;)

  Martina - det er heldigvis ikke alvorlige ting, men gode ting - men selvom det er gode ting kan beslutningerne godt være svære...for er det nu det rigtige osv. Meget overvældende med alt det ansvar;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...