torsdag den 3. november 2011

ferie
Der er gået totalt ferie i den her og det er jo meget smart, når jeg rigtig nok har ferie.
Jeg har sovet længe (altså til lidt i 8;)), spist hyggelig morgenmad med mine 3 aller sødeste og brugt formiddagen i "søndags-outfit" og sutsko.

I tirsdags var jeg forbi liebes lagersalg og købte det skønne 'sweets for my sweet' fad med hjem, som jo bare indbyder til slik indkøb. Da jeg skulle tage billedet kom Emma i pendulfart med krukker, vase, knager og så lige et par sten hun har fundet i børnehaven - det hele skulle lige med på billedet.

Vi har bagt en himmelsk kage med æble, marcipan og masser af mørk chokolade fra én af Ama's rigtig gode opskriftsbøger - og vi har også spist den.

Der var lidt tid i eftermiddags til pigernes helt egne bøger, som jeg forsøger på bedste vis at sørge for at opdatere med søde og sjove ting.

Billederne er Emma der lige er kommet til verden på Frederiksberg og sådan et billede af et billede ligner bare noget fra 70'erne, men det var altså i 2008. Jeg husker lige så tydeligt, som var det i går, at vi lå lige dér og jeg tænkte 'wow en baby der er min baby'. Det var en vild tanke.

Elsker bare at bladre i deres bøger og er rigtig glad for at jeg har kunnet holde mit eget ønske om at lave dem.

2 kommentarer:

  1. Det var en fin babybog! :)

    SvarSlet
  2. Jeg er vild med den slikskål. Det må da være en ny udgave?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...