onsdag den 4. april 2012

mere lagersalgMin søster og jeg tog alle vores børn under armen afsted mod lagersalg i Ny Tap på Carlsberg. Mads Nørgaard, Stine Goya og the last conspiracy lagersalg. Lovende mærker, men det var en smule skuffende og meget brunt altsammen. Når solen skinner og foråret på vej så er det bare ikke lige brun jeg falder for. Der var et par fine støvletter fra the last conspiracy, men et godt lagersalgskup skal helst føles godt lige med det samme og ikke bare købes fordi det er lagersalg. Men så sparede jeg da alle de penge.
Vores børn slog sig hurtigt ned i "Krummen og kagen", som er en café på Østerbro med alt muligt lækkert hjemmebag og udendørs var der strandbaren med en masse sandlegetøj, så det var dog et meget børnevenligt lagersalg. Der var også alle rebene, som man kan svinge, gynge og klatre i. Det ser nu ret fascinerende ud med så mange reb hængende ved siden af hinanden.

6 kommentarer:

 1. Æv for den da...ellers nogle lækre mærker. Du sparede da nogle penge og fik nogle rigtig gode billeder :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig gode mærker, men så bliver man også ekstra skuffet...;)

   Slet
 2. Nogle gange er det rart bare at have været der, så føler man ikke man er gået glip af noget (eller måske er det mig der er mærkelig på det punkt haha). Men det ser ret sjovt ud med de reb, og jeg er imponeret over at du kaster dig ud i shopping og børn, det er noget jeg ikke er helt tryg ved at vove mig ud i endnu (kun med hende i barnevognen i hvert fald, den store stikker af inden man når at sige Mads Nørgaard :D )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det ligesom dig - der var ikke noget jeg gik glip af;)
   Hehe mht børnene var vi aldrig kommet derud, hvis ikke vi tog dem med - det var vidst motivationsfaktor nok;) Men jeg skal ærligt indrømme at jeg helst shopper uden børn...det er jo heller ikke det sjoveste i verden for 4 børn under 6 år.

   Slet
 3. Sikke en fest ungerne har haft sig. Det ser vildt sjovt ud..:-) Ærgerligt at der ikke var noget, men det er også lidt fedt ikke altid at go crazy..:-)
  Kh V

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var heldigt der var lige underholdning til de tålmodige børn;)
   Det er nemlig rigtig rart at gå derfra med pungen tungt i lommen...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...