søndag den 8. april 2012

entréGad vide hvad en ny dørtelefon koster? Den er godt nok lidt brun;)Entréen er lige midt i køkken/alrummet og det giver lidt udfordringer, når 4 menneskers overtøj skal være der uden at det bliver grimt og rodet. Skoreolen i hvid højglans kom op alligevel, da den er så smal og vi gerne vil beholde så meget gulvplads som muligt.
Sættekassen fra neonliving lyser op på den ellers hvide flade. De to små lygtepæle har min morfar lavet for mange år siden. De er lavet af mønter ( 1-, 2- og 5-øre) og farvede fingerbøl. Den ene af 5'ørene er fra 1928. 
'Else' er også kommet frem fra gemmerne - det hedder pigen i "irma-kjolen". Jeg har arvet hende fra min oldemor. Bjørnen og fuglen har jeg også fået af oldemor, men dem fik jeg da hun stadig levede.
Jeg burde tage væk noget oftere, for så får manden boret huller og hængt ting op. Dejligt var det at komme hjem fra sommerhus i går til knagerækken fra Knax på væggen. 

6 kommentarer:

 1. hvor ser det fedt ud med sættekassen og det ser ud til at lykkes rigtig godt i jeres entré, på trods af svære ods. Min entré er også helt umulig, det er 5 døre der gør det meget vanskeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver lidt udfordringer at indrette sig. 5 døre var godt nok heller ikke så lidt i et rum - der skal tænkes kreativt.

   Slet
 2. Hej Mille!

  Sikke en dejlig blog du har her. Elsker din måde at blande nyt med gammelt i indretningen og der er da ikke noget bedre end at få brugt de gamle arvestykker. Jeg synes det er en perfekt måde at få personlighed og sjæl ind sit hjem. Jeg glæder mig til at følge med i fremtiden :)

  Kh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne,
   velkommen til:) Det er klart en favorit at blande nyt og gammelt, så det ikke bliver alt for "ikea-agtigt";)

   Kh

   Slet
 3. Ih hvor ser det fint ud! Hvad siger den søde herre i hjemmet egentlig til alt det neon pink? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.
   Den søde herre er så meget mand, at han kan klare det;)
   (eller også har han bare lært at leve med det...;))

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...