lørdag den 7. september 2013

tur / retur


Bloggen har været helt stille hen over sommeren. Jeg blev færdig med min uddannelse og startede på mit første job i juli. De første uger var nemme, manden havde ferie med børnene - selvom det godt nok var svært, at være den eneste der skulle afsted hjemmefra. Mine fridage blev fuldt udnyttet med sommerhus, legepladsture, snobrødsbagning og tusindevis af andre dejlige ting. Nu er vi blevet sådan en familie, hvor mor og far har fuldtidsjob og hverdagen har ramt mig med et ordentlig gok. Vi skal lige finde vores rytme i det der hverdag.

3 kommentarer:

 1. Det tar' altid et stykke tid at komme ind i en rytme igen, efter sommeren. Godt man har dejligt sensommervejr, til at vænne sig til tanken om mørkere dage og snarlig vinter.

  Det var rigtig hyggeligt at møde dig til Urtekram-arrangementet :)

  SvarSlet
 2. Uh ja, det kan være hårdt at skulle vende op og ned på hverdagen og have det hele til at hænge sammen. Især med skiftende vagter. Men hold op nogle dejlige billeder :)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder Mille. Dejligt at se dig på bloggen igen.

  Hverdagen kan virkelig være strid. Særligt i starten til man finder rytmen... Men selv derefter kan det være svært, at huske at nyde hverdagen. Jeg er indimellem nød til at stoppe op og nyde, da jeg godt kan glemme det i hverdagens stress og jag.

  Jeg er pænt træt lige nu, så måske det blev lidt rodet. ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...