tirsdag den 20. marts 2012

fantastisk heldigBlogland er jo et fantastisk sted!
Jeg var så heldig i sidste uge, at jeg vandt den flotte give away herinde og tænk at man kan være så heldig lige at vinde sådan en, når man lige står og mangler en kommode i teak. Vi har faktisk ledt på nettet siden vi flyttede, men befandt de sig i nærheden så blev de solgt for næsen af os.
Jeg havde forestillet mig den skulle huse ekstra overtøj, børnenes fodtøj osv, da vores hoveddør er lige midt i køkken/alrummet mangler vi virkelig opbevaringsplads. Men den blev lidt voldsom lige der, da køkken/alrummet også er et gennemgangsrum. Så derfor kom den ind i hjørnet i stuen og så har jeg fået lov at fylde den med garn, stof, sygrej, kreasager og så videre. Det er virkelig min skattekiste og jeg er helt vild med at trække skufferne ud og nyde synet.

6 kommentarer:

 1. Wow det er da godt nok en seriøs gevinst du har vundet der!
  Hvor er du heldig, den er vildt fed:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må man sige det er;)
   Jeg er også SÅ glad for den - og så er ting man har vundet bare lidt bedre;)

   Slet
 2. Nøj, hvor heldigt altså!!! Jeg er dybt misundelig - den er da simpelthen fantastisk og så er den da perfekt til opbevaring af kreasager!
  Tillykke med den :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Heldige dig:) Forstår godt det er lige til at blive glad i låget af:) Jeg nyder også hver gang jeg trækker skufferne ud i min teak kommode, som rummer en god stak yndlingsstoffer:)

  SvarSlet
 4. Du er så heldig. Fedt. Lækkert med kreaskuffer.
  Kh V

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...