mandag den 12. marts 2012

Brug igenMan smider jo ikke cashmere ud, vel? Jeg havde en cardigan liggende, som på mystisk vis var blevet lidt lille (sådan kan det ske, når manden vasker;)). Jeg har ikke fået smidt den ud og i går aftes blev den forvandlet til en lille pude på 30x40 cm. Jeg har syet en lille inderpude i bomuldsvoile med stjerner og fyldt den med bamsefyld. Nu mangler den bare 4 nye knapper, men jeg kan simpelthen ikke finde min æske med knapper? Nogen der ved hvor man kan købe knapper med liberty? Det kunne være lidt fint.
Når jeg havde symaskinen fremme - for første gang i evigheder fik jeg syet sengetøjet færdigt med neon gule tittekanter. Det er ikke fordi pigerne mangler sengetøj, men jeg synes printet er ret fint sammen med den stærke gule.

10 kommentarer:

 1. Rigtig fin ide :-) jeg ville heller ikke nænne at smide cashmere ud!!! Liberty knapper kan du købe i massevis ude hos City sycenter i Valby! De laver dem også gerne, hvis du har et yndlingsprint og tager det med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak;) og tak for anbefalingen af city sycenter - har villet derud længe, men nu skulle jeg måske få taget mig sammen:)

   Slet
  2. Afsted mod Valby :) masser af skønne sager og lige nu gode tilbud faktisk!! :)

   Slet
 2. Blevet super, super godt :)
  Jeg vil gerne med til valby hvis det skulle være (stadigvæk) hæhæ... Og ved du hvad, min maskine er da transportabel, så man kunne måske lave sydate ved lejlighed? (m. v også?? wuhuu).

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vi finde en ledig stund til søde Anne;) Det har jo været planen længe, ikk?
   Ej hvor smart det kunne være hyggeligt! Så kunne du jo måske lære mig et par tricks? og med V ja! Lad os sætte et kryds i kalenderen...snart!

   KH

   Slet
 3. Line Marapytta laver også knapper. :) Jeg har forskellige liberty knapper liggende med forskellig print (men ikke den grå), så jeg kan nok også godt lokkes til at sende et par stykker, hvis ikke du tager turen ud til Valby. :)

  Rigtig god idé med cashmere genanvendelse. Jeg har også cardi til pigerne, men ville nok ikke nænne at ofre dem. ;)

  Det er altid dejligt at få færdiggjort nogle syprojekter. Jeg har selv en hel bunke liggende, tsk tsk. :D

  SvarSlet
 4. Fedt med lidt alene sytid. Det er lækre sager der kom frem. Mener man kan få libertyknapper i den blå ballon...
  Og JAAAAA. Jeg vil så gerne være med til sydate.
  Kh V

  SvarSlet
 5. Altså skal man læse på de der makater i tøjet inden man smider det i maskinen? Det er vist en mande-problem ;)

  Jeg skulle også lige til at anbefale Line Marapytta - jeg ved hun tidligere har lavet fine liberty knapper :)

  SvarSlet
 6. Line laver knapper i alverdens liberty-print:)

  SvarSlet
 7. Det er SÅ fint det hele Mille, og sikke en god ide med at bruge din cardigan til pude! Jeg er også vild med sengetøjet, må hellere få en lille pige engang:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...