torsdag den 7. februar 2013

blandede bolcher


Vi havde ferie i sidste uge og besluttede os for en uge hjemme med tid til alt det vi ikke når så meget af i hverdagen. Vi havde gæster, besøgte venner, var på museum, sov længe, spiste morgenmad langt op af formiddagen og så videre.
Jeg fik syet mig et twisted skirt, da jeg faldt over et lækkert et i en butik på Østerbrogade tænkte jeg det må kunne gøres billigere;) Det var rigtig nemt og jeg har siden lavet to mere, da søster havde fødselsdag og lige passede perfekt til hendes fødselsdagsgave. I julegave fik jeg en form til at bage mini cupcakes, som jeg endelig fik indviet i weekenden til søsters fødselsdag. Chokolade cupcakes med jordbær/cream cheese frosting - er ret vild med størrelsen og er sikker på, at jeg kommer til at lave rigtig mange mini'er fremover.

15 kommentarer:

 1. Sjølfe elastikkerne er ret fine...

  Og hvor ser de delikate ud, de små cupcakes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - kan godt afsløre de små cupcakes var rigtig gode;)

   Slet
 2. Lækre billeder. Hvordan har du syet nederdelen? Hvilket mønster?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har syet en tube i jersey og lagt den dobbelt og så twisted den ene tube rundt inde i den anden. Jeg fandt en skitse "how to do it" på frede's blog. Prøv at google dig frem.

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder - det ser ud til at I har nydt det! De sløjfe-elastikker er jeg helt vild med - har du en opskrift på dem?

  Kram Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Line - vi har nydt det stort!
   Opskriften på sløjferne vil jeg gerne holde lidt på selv for nu, men du er da en ferm hækler, så mon ikke du kan regne den ud;)

   Slet
 4. Er vild med nederdelen og har kigget efter sådan en længe. Hvor har du købt mønsteret?

  Ps. Hvor er museums billedet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv at google twisted skirt så kommer der bla. en meget fin skitse frem på frede's blog hvordan man laver et twisted skirt;)
   Jeg går ud fra du tænker 'museumsbilledet' er det med det hvide og sorte på væggen - det er taget i et showroom i Nordhavnen, så det er desværre ikke et kig fra vores museumstur - de gode billeder fra vores kulturelle oplevelser indeholder billeder af mennesker jeg ikke har tilladelse til at vise på min blog - desværre.

   Slet
  2. Tusind tak for svaret:-).
   /Sine

   Slet
 5. Jeg synes ikke at der var så mange bolcher, men dejlige billeder! ;-) Rigtig fin nederdel, über skønne børn og virkelig lækre mini-cupcakes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe nej, du har ret Denise - men den dækkede nu meget godt over min samling af blandede "godter" = gode shots fra den seneste uge;) Jeg er ikke alt for ferm til det med at tematisere mine indlæg - det er altid bare en god blanding af alt mulig (tror jeg tematiserer alt for meget i mit studieliv)...

   Tak for de søde ord - specielt den med de über skønne børn er jeg glad for og kan jo kun sige lige over - dine små piger er også über skønne!

   Slet
 6. Hej -- Laver du en todo på nederdelen -- den er jo såå fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Maries Fabrik (blog) har lavet en fin diy:)

   Slet
 7. Skønne billeder! Jeg har også været igang med nederdelprojektet i weekenden.. Dog synes jeg ikke det blev så vellykket.. Må igang igen :-)
  Dine cupcakes ser bare rigtig lækre ud! Mums!
  Go aften fra Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for alle de søde ord frk. hansen! Ja, det kan godt være lidt af en udfordring at sy i jersey - min første blev også lidt besynderlig;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...