mandag den 16. maj 2011

Personlig shopper

Når jeg nu ikke selv kunne komme til Odense for, at opleve det fine forårsmarked, møde alle de søde bloggere og købe nogle af alle de fine sager - ja så var det heldigt, at den kære Anne gerne ville lege min personlige shopper. TAK Anne! Det var så sødt af dig.
Søndag formiddag bippede min iPhone usandsynligt meget, fordi Anne hun havde taget billeder af de fine ting på markedet og så væltede det bare ind med mms'er=) Det var så dejligt, for så kunne jeg jo rigtig forelske mig i lidt af det hele;)
Det blev til et smukt tørklæde fra det super flotte werkplatz - jeg nyder at bære det fine stykke arbejde om min hals. Derudover er der bare lækkerhed over liberty, læder og strik i én og samme. The Puk project sager kom også hjem til Østerbro - en lille vase med regnsky og to små fyrfadsstager med vimpler på.
Et hæklet hotdogkit fra Linders Verden måtte jeg også eje, for jeg kan jo godt hækle, som Anne så fint sms'ede til mig, da jeg spurgte efter de færdighæklede hotdogs;)
Til slut fire poser af de søde og dejlige sukkerblomster fra The Vintage Hausfrau. Mon jeg nænner at bruge dem?
Så godt nok var jeg ikke på marked, men jeg har fået lidt af det hjem alligevel.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser de dog delikate ud de dér sukkerblomster.

  SvarSlet
 2. Fin ide med en personlig shopper så du også kunne nyde godt at alle de fine ting på forårsmarkede - det var det jeg skulle have haft :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det var virkelig et dejligt tilbud Anne kom med:) Det var et super godt plaster på såret, når jeg ikke kunne være der selv alligevel...

  SvarSlet
 4. Linnea - ja, de er så fine og de smager rigtig dejligt. Jeg glæder mig til at bage cupcakes og pynte dem fine - hvis jeg altså nænner at bruge dem;)

  SvarSlet
 5. Nej, hvor dejligt at se, hvor nogle af mine porcelænsting havnede:) Jeg håber, du er glad for dem. Skønt med personlig shopper!
  Kh Puk

  SvarSlet
 6. Kære Puk
  Dejligt at du kom forbi og så hvor lidt fra din hånd er havnet:)
  Er meget glad for de fine sager!
  Kh

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...