tirsdag den 17. maj 2011

Lady & Vagabonden, Prima Donna og Frosting

Pasta a la Lady & Vagabonden med revet Prima Donna.
Vi er alene hjemme - mig og mine piger. Så aftensmaden må gerne være lidt nem - sådan en ret, som bare kan stå og hygge sig lidt på lavt blus og ikke kræver min fulde opmærksomhed. Og når de så begge to bare smasker løs af den gode mad er det jo ekstra dejligt.
I går lovede jeg Emma, at vi skulle bage cupcakes i dag efter børnehave. Det passede intet mindre end perfekt, fordi den kære Anne havde lavet frosting til sine studerende og havde lækkert nok lavet for meget frosting! Så Emma og jeg kunne lige hente to bøtter frosting i eftermiddags - en med vanilie frosting og den anden med cream cheese frosting. Emma har leget cupcake-pynte-pige lige her efter aftensmaden og det er hyggeligt, at se hendes små fingre arbejde. Der skulle selvfølgelig være en kage med et Emma bogstav (E) og en med mor bogstav (M).

12 kommentarer:

 1. Ihh altså, tøsehygge er heller ikke at kimse ad. Maden ser super lækker ud, og håber at frostingen smager jer. Lækkertøsen har i hvertfald pyntet rigtig fint :)

  SvarSlet
 2. Haha, det ligner vores aftensmad til forveksling -vi fik ravioli med rød pesto og revet ost!!! Her er undskyldningen bare at lillepigen er groet fast til sin cykel så vi først kom indendøre lidt i 6! panik!
  Lækre prinsesse muffins *mmm* flot arbejde af Emma! kan man bestille nogen til at tage med hjem? ;)

  SvarSlet
 3. Anne - Tak, det smagte nu også ret godt;) Ligeså gjorde frostingen! Mums;) Nu er der ro og jeg kan nyde en cupcake...eller to jo for der er jo to forskellige frosings;) Behøver jeg nævne, at Emma slikkede al frostingen af, tog en bid af selve kagen og sagde så "jeg vil have en ny med det gode hvide ovenpå";)

  Sandie - de italienske retter svinger ret godt med børnefamilien - både tidsmæssigt og smagsmæssigt, ikk?
  Groet fast ti hi hun får rigtig øvet sig;)
  Ja, det er da lige før, da jeg fik bagt 27 cupcakes. Men halvdelen er smidt i fryseren, så er der altid en lille kage til uventede gæster (se det gerne som en invitation;)).

  SvarSlet
 4. Hahaha, det tager jeg som et kompliment ;) Og hov du, din fryser må da efterhånden være godt fyldt med kage. Efter den 17 kommer jeg gerne og hjælper med at tynde ud!
  Og ja, man bliver nødt til at smage begge slags, meget forskellige jo!! Og ja, man må gerne smøre ekstra frosting på ;)

  SvarSlet
 5. og hov.. fik vist lige inviteret mig selv ganske diskret der.. sorry...

  SvarSlet
 6. Mmmm, ser lækkert ud. Synes jeg fornemmer et italiensk tema på de blogs jeg har været på rundtur på her til aften - inkl min egen ... Det er altså også for lækkert med gode pastaretter og pizzaer

  - og de kager der, de lyser langt væk af at have været super hyggelige at lave :-) dejligt at pynte kager sammen

  SvarSlet
 7. Det er hermed gjort... hvad skal i lave i morgen? for vi har nemlig fri ;-) hehe.

  PS - ved godt jeg har sagt det mange gange før, men jeg er altså VILD med jeres tallerkener! De er bare så yndige!

  SvarSlet
 8. Anne - det skal du gøre for hun plejer at være ret glad for chokoladekage;) Min fryser er stopfuld af kage:-P Og du skal være hjertens velkommen efter den 17.! Det vil jeg glæde mig rigtig meget til=) Og jeg elsker når alle de søde jeg kender inviterer sig selv;)
  Præcis meget forskellige frosting;) og jeg har har kommet mere af cream cheese frostingen på for det er da bare creme de la creme;) MUMS MUMS!

  Ann-Christine - ej hvor skægt med italiensk tema i blogland;) det er nemlig bare lækker mad og man kan nemt lave noget lækkert ud af få råvarer!
  Kagerne var lige præcis dejlig mor/Emma tid, hvilket er ret vigtigt for tiden. Hun elsker, når vi laver mad og bager sammen og hun var så koncentreret om pynten - hver lille sukker-hjerte er sirligt lagt;)

  Sandie - orv i morgen siger du...hvor end jeg gerne vil lege med Jer to søde, så skal jeg på café med mødregruppen - det er sådan lidt a la sidste gang rigtigt, da én af dem starter på job i næste uge! Men i morgen eftermiddag måske hvis I har tid?
  Tak mht tallerknerne. Jeg er glad for, at vi bruger dem og ikke bare har arvestykkerne på loftet i en flyttekasse.

  SvarSlet
 9. Din travle lille nisse!!! Hehe. Rigtig god fornøjelse med mødregruppen :-) Sms'er dig en gang i morgen formiddag.
  Kram

  SvarSlet
 10. Sandie - ja, det er noget værre noget med mig;)
  Sov godt...

  SvarSlet
 11. Hvor lækkert. Man kan aldrig få for meget pasta med guf. Og kæmpe bonus med Anne frosting :-) Og jeg melder mig meget gerne på kageholdet :-)

  SvarSlet
 12. Vibeke - nej, det tror jeg heller ikke man kan få for meget af;)
  Totalt lækkert med frosting leveret fra Anne! Så fint - det er altså service=)
  Du er med på kageholdet! Det bliver vildt til bloggertræffet med alt det kage;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...